El Consell col·labora amb la Federació d’Esports Adaptats per a fomentar l’esport federat adaptat a la Comunitat Valenciana

  • La Generalitat aporta 200.000 euros
  • La subvenció està destinada a ajudes a esportistes, l’organització de competicions esportives i la realització de programes divulgatius

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre Presidència de la Generalitat i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA) per a fomentar l’esport adaptat.

Arran d’este conveni, la Generalitat destinarà un total de 200.000 euros a la federació amb la finalitat d’impulsar i donar suport a l’esport federat adaptat a la Comunitat Valenciana.

D’esta manera, a través d’esta partida pressupostària, Presidència de la Generalitat col·labora amb la Federació d’Esports Adaptats en el desenrotllament de programes de foment dels esports adaptats; ajudes a esportistes; l’organització de competicions esportives; activitats formatives i en els gastos de funcionament de l’entitat, entre altres aspectes.

La Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana té com a finalitat la promoció de l’esport adaptat, en totes les seues modalitats i especialitats esportives, per a persones amb discapacitats físiques; paràlisi cerebral; invidents o amb deficiències visuals; o persones sordes.

L’entitat participa en l’organització de campionats mundials, europeus, nacionals i autonòmics, així com en lligues de diferents esports adaptats com atletisme, bàsquet, carreres de muntanya, ciclisme, futbol o natació, entre altres.

Així mateix, du a terme activitats de promoció de l’esport adaptat amb jornades de portes obertes o xarrades en ajuntaments i instituts i desenrotlla, a més, un programa de natació en la piscina de Campanar de València i en el centre aquàtic comarcal de Requena.

Otras noticias de interés

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí
Captcha verification failed!
La puntuación de usuario de captcha falló. ¡por favor contáctenos!
7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,670SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias