Nombrosos novelders reforesten La Mola

L’activitat de repoblar el mont La Mola amb plantes autòctones, proposada des de la regidoria de Medi Ambient, ha reunit a un gran nombre de novelders el diumenge 17 de febrer pel matí. Carrasca, pi i romaní han estat algunes de les espècies plantades pels participants

Un dels laterals de La Mola, situat al costat de l’aparcament, ha estat la part on els novelders, tant xiquets com adults, s’han encarregat de repoblar el diumenge 17 de febrer pel matí. Es tracta d’una activitat proposada per la regidoria de Medi Ambient que ha comptat amb gran acceptació dels ciutadans que han acudit al mont per reforestar amb espècies endèmiques com el romaní o la carrasca.

Amb la llegona els participants han fet un forat més o menys profund, on han introduït la planta i l’han recobert com és natural amb la terra. A continuació els novelders han posat una capa de palla i han regat amb cubetes l’espècie plantada. Una cisterna ha proporcionat l’aigua que ha estat vessada a un poal gran a través del qual s’ha repartit a les cubetes, recipients que han permés el transport i l’arribada de l’aigua a les plantes. El regidor de Medi Ambient, Salvador Martínez, ha comentat que “durant els mesos de més calor portarem aigua per evitar que les plantes es sequen”. Efectius de la Creu Roja i Protecció Civil s’han desplaçat a La Mola.

Aquesta activitat ha comptat amb la participació del tècnic de Medi Ambient, Francisco Soro, el portaveu de Els Verds, Francisco Martínez, la integrant de les llistes de Els Verds al Parlament, Conxi Segura, el tècnic de Joventut, Joan Pastor, així com els regidors d’Esports, Benigno Martínez, i el regidor d’Infraestructures, José Manuel Martínez.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,670SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias