A l’IES La Mola regellim el passat per en-fil-ar el futur

El dia cinc de juliol s’ha realitzat a l’aula magna de l’IES La Mola la projecció oberta al públic del videomuntatge elaborat pel Projecte Investiga i Actua del Col·lectiu Obrim, dins del context del 50 Aniversari del nostre institut.

Aquest vídeo és un recopilatori breu dels testimonis de persones que han format o que continuen formant part de la comunitat educativa, com a alumat, professorat i/o personal no docent. 

A continuació de la projecció, va tenir lloc la segona part de l’activitat, més interessant, un col·loqui en format de taula redona on les persones assistents vam poder comentar des de la nostra experiència diferents preguntes de retrospecció que conformen el fil conductor d’aquest projecte, amb el lema “Rellegim el passat per en-fil-ar el futur”. Algunes van ser: “Què recorda la comunitat educativa del seu pas per l’IES La Mola?”, “Què ha fet bé la Mola aquests 50 anys?” i “Què li desitges a la Mola els pròxims 50 anys?”.  

Agraïm moltíssim a les persones de la comunitat educativa involucrades al projecte, a l’equip directiu del centre, i a l’Alcaldia de Novelda la seua participació i suport. Ja que, aquesta és la primera part d’un projecte completament obert a la participació i col·laboració general, que pretén rescatar els testimonis i experiències, per tal de donar-los a conéixer a la comunitat educativa, i ajudar conscientment a fer propostes col·laboratives que ens permeteren tenir un institut, una Mola millor. 

El videomuntatge es pot veure en el següent enllaç: https://vimeo.com/979386135 

50 ANYS MOLA from AcciON ConCORDIA on Vimeo.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,710SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias