Víctor Cremades presenta la programación cultural de diciembre

El concejal de Cultura, Víctor Cremades, presentó los actos culturales de diciembre que cierran el año. Entre ellos, cabe destacar la ponencia del noveldense Enrique Martínez García, economista del Banco de la Reserva Federal de Dallas, en la que hablará sobre “La crisis financiera e hipotecaria en perspectiva”

Dissabte dia 6, a les 12’30 h, Dia de la Constitució Espanyola, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Novelda. Acte Institucional. Tot seguit al Cetre Cultural Gómez-Tortosa actuació de l’Orfeó Novelder Solidaritat.

Dimecres dia 10, a les 19’30 h, al Centre Cultural Gómez-Tortosa. Audició dels alumnes de la Unió Musical l’Artística.

Dijous dia 11, a les 20’30 h, al Centre Cultural Gómez-Tortosa. Recital de Poesia en homenatge al poeta novelder Francisco Navarro Navarro, interpretat per l’Associació Cultural Ciclop.

Divendres dia 12, a les 21 h, al Centre Cultural Gómez-Tortosa. Nits de Música, amb un Concert de música country oferit per The Grave Yacht.

Dissabte dia 13, a les 10 i a les 16 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social, VIII Certamen Comarcal d’Interpretació Instrumental del Vinalopó.

Diumenge dia 14, a les 18’30 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Teatre “Per no ser sogre” i “La esposa i la chismosa”, a benefici de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, a càrrec del grup de teatre de la 3a edat Joaquín Hernández.. A les 19.30 h, a la parròquia de Sant Pere. Missa, a continuació Pregó de Festes de Nadal a càrrec de Ricardo Gómez Sòria, amb l’actuació del Grup de Cors i Danses de Monòver. A continuació a la llotja de l’Ajuntament, Inauguració del Betlem Municipal, amb l’actuació de la Unió Musical l’Artística i l’Escola Municipal de Danses Populars.

Dimecres i dijous, dies 17 i 18, de 10 a 12 h, a la parròquia de Sant Pere. XXIV Festival Escolar de Nadales.

Dijous dia 18, a les 20 h, al Centre Cultural Gómez-Tortosa. Conferència “La crisi financera i hipotecària en perspectiva” impartida per Enrique Martínez García, economista del Banc de la Reserva Federal de Dallas.

Divendres dia 19, a les 19 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Audició dels alumnes de la Societat Musical Santa M.ª Magdalena.

Dissabte dia 20, a les 20 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Concert de Santa Cecília, oferit per la Societat Musical Santa M.ª Magdalena.

Dijous dia 25, a les 20.30 h, a la parròquia de Sant Pere. Concert, a càrrec de l’Orquestra Ciutat de Novelda i el Cor de Cambra Ars Nova.

Divendres dia 26, a les 12 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Concert interpretat per la Unió Musical l’Artística i l’Orfeó Novelder Solidaritat.

Dissabte dia 27, a les 19 h, al Centre Cultural Gómez-Tortosa. Concert, pel cor rocier Corrillo Andaluz.

Diumenge dia 28, a les 19 h, al Centre Cultural Gómez-Tortosa. Concert de Música de Cambra, oferit per la Societat Musical Santa M.ª Magdalena.

PREMIS , CONCURSOS, EXPOSICIONS…

Del 2 al 14 de desembre, en la Casa de Cultura. Exposició de pintures de la col•lecció Diocres (Claudio Crespo García). Horari de visites: de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h; dissabtes de 10 a 14 h.

Del 17 al 31 de desembre, a la Casa de Cultura. Exposició de la Biennal Rafael Alberola. Horari de visites: de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h; dissabtes de 10 a 14 h.

BIBLIOTECA

Además, el concejal de Cultura, Víctor Cremades, señaló que a partir del 9 de diciembre se va a programar un horario especial en las bibliotecas con motivo de los exámenes en la universidad. De este modo, la biblioteca del Gómez Tortosa abrirá de 9 a 14 horas y de 16.30 a 22.00 horas. Por su parte, la Casa de la Cultura mantendrá el mismo horario, pero los alumnos o usuarios podrán estar hasta las 02.00 horas de la madrugada.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES