Cooperació Internacional organitza una exposició sobre el Fons Valencià per la Solidaritat

Esta és una associació que agrupa a més de 100 ajuntaments de la Comunitat Valenciana, 8 mancomunitats de municipis i que compta entre les seues entitats collaboradores més representatives a les Corts Valencianes, les Diputaciones de València, Castelló i Alacant i la Generalitat. La mostra está organitzada per la regidora de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Novelda

Els regidors Victor Cremades, Mariló Cortés, Inmaculada Alted, Mari Carmen Beltrá y José Manuel Martínez, junt al president de l’exposició, Juan Bautista Roselló, van estar a la presentación en el Centre Cultural Gómez-Tortosa.

La finalitat del Fons és agrupar les partides que els ajuntaments i entitats asociadse destienen en els seus pressupostos per a proyectes de cooperación amb el Tercer Món. D’esta manera es facilita als ajuntaments la gestió d’estos recursos d’una forma àgil, efiaç i coherente. S’evita així la dispersió de criteris i la multiplicitat d’accions que resten eficàcia a la cooperación al desenvolupament dels pobles més desfavorits.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,500SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES