Cultura proposa un viatge cultural a Extremadura

La regidoria de Cultura ha organitzat del 29 al 31 de març un viatge a Extremadura on es visitarà amb un guia la ciutat de Mèrida i Trujillo. El preu d’aquest viatge cultural és de 250 euros per persona, on està inclós el desplaçament en un autocar de luxe, l’allotjament a l’Hotel Tryp Medea en règim de mitra pensió (desdejuni i sopar), visites indicades al circuit, assegurança de viatge, guia acompanyant

La regidoria de Cultura ha organitzat per als novelders i novelderes un viatge cultural a Extremadura del 29 al 31 de març, on es tindrà l’oportunitat de conéixer la ciutat de Mèrida i Trujillo amb un guia. L’hora d’eixida és a les 6’00 hores del dissabte 29 de març a la parada d’autobusos ALSA, a l’Avinguda de la Constitució (en front de Segafredo).

Itinerari

29 de març

Al matí, eixida des de Novelda amb destinació a Mèrida, arribada a la ciutat i acomodació a l’hotel. El dinar no es troba inclós. A la vesprada està prevista una visita de la ciutat de Mèrida amb guia, qui mostrarà la panoràmica de la ciutat, els carrers, visita al Museu Nacional d’Art Romà, el Teatre Romà (visita de l’interior del teatre opcional). Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

30 de març

Al matí, visita a Trujillo amb guia on es realitzarà un recorregut per la ciutat monumental. Visites a la Casa Museu Pizarro, Museu del Vestit, Església de Santiago Apóstol del s.XIII, Castell Alcazaba Àrab, Aljubs àrabs del Palau d’Altamirano, Museu del Formatge i del Vi (antic Convent de la Mercè). Dinar no inclós. A la vesprada, es durà a terme una visita al Monestir de Guadalupe (visita al recinte opcional). Temps lliure per a visitar la ciutat. Trasllat a Mèrida, sopar i allotjament.

31 de març

Al matí, desdejuni i temps lliure a Mèrida. A l’hora acordada retorn amb destinació a Novelda.

El preu del vietge cultural a Extremadura és de 250 euros per persona, i inclou el desplaçament en un autocar de luxe, l’allotjament a l’Hotel Tryp Medea en règim de mitra pensió (desdejuni i sopar), visites indicades al circuit, assegurança de viatge, guia acompanyant.

D’altra banda, el preu de les excursions opcionals és de 7 euros en el cas de la visita a l’interior del Teatre Romà de Mèrida, i de 3 euros en el cas de la visita a l’interior del Monestir de Guadalupe.

Per a participar en esta activitat s’ha d’acudir al Centre Cultural Gómez-Tortosa (C/Major nº 6) a partir del divendres 14 de març des de les 10 hores, presentant una fotocòpia del DNI, o en el seu defecte, el document original. Només podran apuntar-se un/a companya/a per persona.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES