Bases del VIII Concurs de Cançons de Mona

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Novelda convoca el huité concurs de Cançons de Mona. Es tracta d’un certamen basat en la inserció d’una nova lletra a una melodia ja coneguda. Les obres han de ser inèdites i redactades correctament en valencià. Cada participant pot concòrrer al concurs amb un màxim de tres obres. El premi per al guanyador és de 180 euros més un lot de llibres. El termini de presentació dels treballs finalitza el 10 de març

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Novelda convoca el huité concurs de Cançons de Mona. Aquest certamen consistix en afegir una nova lletra a una melodia ja coneguda. En primer lloc el lletrista tria una cançó de les que espiguen més de moda en eixa temporada. A continuació s’aprén els compasaos, i tot seguit comenta a compondre la seua pròpia lletra per afegir-la a la música. Al final tan sols resta substituir la lletra original per la pròpia.

Bases

-Pot participar tota aquella persona que ho desitge.

-Les obres que es presenten hauran de ser inèdites i redactades correctament en valencià, havent-se d’especificar a quina melodia ja coneguda correspon cada lletra.

-Els originals hauran de presentar-se per triplicat, en un sobre tancat, a l’exterior del qual figure el psedònim de l’autor. A l’interior s’ha d’adjuntar un altre sobre tancat on aparega el mateix pesudònim i les dades personals de l’autor (nom i cognoms, adreça, telèfon, etc.). Els originals s’han de presentar mecanografiats, amb format DIN-A4, a doble espai, per una sola cara.

-Cada participant pot concórrer al concurs amb un màxim de tres obres.

-S’establix un premi únic de 180 euros més un lot de llibres. Es poden concedir accèssits si el jurat ho considera oporto.

-Els treballs s’han d’entregar en el Centre Cultura Gómez-Tortosa, al c/ Major, 6, sent el termini màxim de presentació el 10 de març de 2008.

-La concessió dels premis es realitzarà a proposta d’un jurat nomenat pel regidor de Cultura de l’Ajuntament. Els premis es faran públics el 14 de març de 2008.

-Les obres guanyadores quedaran en propietat de l’Ajuntament, que les publicarà i distribuirà per tal que les partides de Mona se les puguen aprendre i cantar-les els dies de la Mona.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES