Última part del II Festival Internacional de la Paraula i el Gest

La regidoria de Cultura ha proposat als novelders i novelderes acudir al festival de la oralitat ‘Novelda conta’, per gaudir d’una bona estona. Es tracta del II Festival Internacional de la Paraula i el Gest que celebra al Centre Cultural Gómez-Tortosa el diumenge 24 la seua última part, amb una sessió infanil i altra per a adults, com és habitual

El II Festival Internacional de la Paraula i el Gest, ‘Novelda conta‘, que es troba vinculat al Festival de la Oralitat d’Elx, es va iniciar en el municipi el passat diumenge 10 febrer i el diumenge 17 de febrer va acollir la segona part, amb les habituals dos sessions, una per als més menuts i altra per a adults.

Després de la funció infantil ‘El teatrillo de la Luna’ i la funció d’adults ‘Juglar x Juglar’ i ‘Naixen déus’, així com l’actuació el diumenge 17 de febrer del valencià Valentí Piñot que va representar per als xiquests i xiquetes ‘Contes i cançons’ i la sorprenent sessió d’adults amb la italiana Fabiana Costa que va interpretar ‘Fiabe popolari d’amore’ i a continuació l’espectacle de Bertrand N’Zoutani, natural del Congo, que va oferir ‘Les contes du Diable Bleu’, la proposta per al diumenge 24 de febrer és la funció infantil a les 12 hores en la Llotja de l’Ajuntament, ‘Tararí que te vi’, oferida per la veneçolana Marisela Romero. A les 19 hores tindrà lloc al Centre Cultural Gómez-Tortosa la interpretació d’Emilio Bragat (Castella-Lleó), ‘El menor espectáculo del mundo’, i a les 20’30 hores, Marisa Marbán (Castilla-Lleó), representarà ‘El hilván de la memoria’.

Programació

-24 de febrer: a les 12 hores sessió infantil a la Llotja de l’Ajuntament amb l’obra ‘Tararí que te vi’ interpretada per la veneçolana Marisela Romero. A les 19 hores, sessió per a adults, ‘El menor espectáculo del mundo’ amb Emilio Bragat(Castella-Lleó) i a les 20´30 hores ‘El hilván de la memoria’ amb Maisa Marbán (Castella-Lleó).

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias