El II Festival Internacional de la Paraula i el Gest en el Gómez-Tortosa

La regidoria de Cultura ha proposat als novelders i novelderes acudir al festival de la oralitat ‘Novelda conta’, per gaudir d’una bona estona. Es tracta del II Festival Internacional de la Paraula i el Gest que tindrà lloc al Centre Cultural Gómez-Tortosa el diumenge 17, en una primera sessió per a xiquets i un altra per a adults

El II Festival Internacional de la Paraula i el Gest, ‘Novelda conta’, que es troba vinculat al Festival de la Oralitat d’Elx, es va iniciar en el municipi el passat diumenge 10 febrer i el diumenge 17 de febrer acull la segona part, amb les habituals dos sessions, una per als més menuts i altra per a adults.

Després de la funció infantil ‘El teatrillo de la Luna’ i la funció d’adults ‘Juglar x Juglar’ i ‘Naixen déus’, el diumenge 17 de febrer tindrà lloc a les 12 hores l’actuació del valencià Valentí Piñot que representarà per als xiquests i xiquetes ‘Contes i cançons’. A les 19 hores la italiana Fabiana Costa interpreta ‘Fiabe popolari d’amore’ i a continuació Bertrand N’Zoutani, natural del Congo, oferirà ‘Les contes du Diable Bleu‘.

Recordar que l’últim dia del festival, el 24 de febrer, la sessió d’adults es veu modificada per ‘El hilván de la memoria’ amb Maisa Marbán. Totes les actuacions tindran lloc al Centre Cultural Gómez-Tortosa, a excepció de la funció infantil del 24 de febrer ‘Tararí que te vi’, que tindrà lloc a la Llotja de l’Ajuntament.

Programació

17 de febrer: a les 12 hores sessió infantil, ‘Contes i cançons’ amb Valentí Piñot (València). A les 19 hores, sessió aduls, ‘Fiabe popolari d’amore’ interpretat per la italiana Fabiana Costa i ‘Les contes du Diable Bleu’ amb Bertrand N’Zoutani (Congo).

24 de febrer: a les 12 hores sessió infantil a la Llotja de l’Ajuntament amb l’obra ‘Tararí que te vi’ interpretada per la veneçolana Marisela Romero. A les 19 hores, sessió per a adults, ‘El menor espectáculo del mundo’ amb Emilio Bragat(Castella-Lleó) i a les 20´30 hores ‘El hilván de la memoria’ amb Maisa Marbán (Castella-Lleó).

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias