Víctor Cremades destaca del cicle de teatre amateur la “qualitat de les obres, l’actuació dels actors i l’assistència massiva de la gent”

‘Dos-i-ificats’, ‘La venganza de don Mendo’. ‘Pot de Plom i Xavi Castillo’, són les tres obres de teatre que s’han representat al Centre Cívic i Social, i que el proper diumenge 17 de febrer tanca aquest cicle de teatre amateur ‘Quartet’, interpretat per ‘Yorik Teatre’. El director d’aquesta obra alemanya, Xavier Monzó, ha comentat que “és diferent a les altres, doncs aquesta és un drama basat en les amistats perilloses, els protagonistes juguen en la vida i en la mort”. Així mateix, Monzó ha agraït la col•laboració de la regidoria de Cultura que va possibilitar el rodatge d’un spot publicitari de ‘Quartet’ al Centre Cultural Gómez-Tortosa

El regidor de Cultura, Víctor Cremades, ha valorat de forma “positiva” la “qualitat de les obres, l’actuació dels actors i l’assistència massiva de la gent” a les obres que s’han representat al Centre Cívic i Social, ‘Dos-i-ificats’, ‘La venganza de don Mendo’, ‘Pot de Plom i Xavi Castillo’, dins del cicle de Teatre Amateur. L’última actuació que tanca aquest cicle tindrà lloc el dissabte 16 de febrer a les 21 hores al Centre Cívic i que, aquesta vegada, en lloc de ser una comèdia, es tracta d’un drama, obra de l’alemany Heiner Müller, anomenada ‘Quartet’, que el director Xavier Monzó protagonitza junt amb Sandra García.

Monzó ha comentat que “aquesta obra està basada en les amistats perilloses” i que els actors “juguen en la vida i en la mort”. Així mateix, el director que pertany a la companyia ‘Yorik Teatre’, ha agraït a la regidoria de Cultura haver fet posible en el Centre Cultural Gómez-Tortosa el rodatge de l’anunci publicitari de ‘Quartet’ amb el qual presenten l’obra a les localitats on actuen.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES