La programació cultural de febrer inclou com a novetat el II Festival Internacional de la Paraula i el Gest

El regidor de Cultura, Víctor Cremades, ha donat a conéixer el calendari d’actes per al mes de febrer, que abraça activitats de Carnestoltes com el cercavila infantil amb el grup d’animació ‘Cover-band’ i la festa-revetla en la Glorieta amb l’orquestra ‘Fantastic-show’, així com el correfocs a càrrec de ‘Dimonis de Correcagarners’. D’altra banda, a la programació destaca el ‘II Festival Internacional de la Paraula i el Gest, Novelda Conta’

La programació que proposa el regidor de Cultura, Víctor Cremades, per al mes de febrer, comprén activitats de Carnestoltes com el cercavila del 5 de febrer amb els xiquets i les xiquetes disfressats i acompanyats pel grup d’animació ‘Cover band’, i a continuació, una vegada en la Glorieta l’orquestra ‘Fantastic-show’ oferirà un concert. En aquesta línia, el 9 de Febrer tindrà lloc a les 21 hores el correfocs de Carnestoltes a càrrec de ‘Dimonis de Correcagarnes’ que part des de San Alfons, i recorre els carrers de la Glorieta, Santa Inés i acaba en la Glorieta.

Cremades ha destacat com a novetat d’aquest mes el ‘II Festival Intenacional de la Paraula i el Gest, Novelda Conta’ que prepara una sessió per als més petits i altra per a majors, que comença el diumenge 10 de febrer en el Centre Cultural Gómez-Tortosa.

D’altra banda, entre els actes que la Junta Central de Moros i Cristians ha organitzat per a la Mija Festa, es troben la conferència ‘La música festera de Moros i Cristians’ impartida per Ildefons de San Cristóbal Freís, assessor musical de U.N.D.E.F., i el Concert Fester interpretat per la Uniió Musical ‘La Artística’ i el dia 23 tindrà lloc el Dia de les Banderes i acomiadament dels càrrecs festers, així com l’entrega de premis Arcadi Blasco, Garcia Terol, Daniel Abad, Certamen Fotogràfic i Fester d’Honor.

FEBRER

Dimarts dia 5, a les 17 h, des de la Casa de Cultura fins a la Glorieta. Cercavila infantil de Carnaval, acompanyada pel grup d’animació Cover-Band i festa a la Glorieta amb l’orquestra Fantastic Xou.

Divendres dia 8, a les 21 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Conferència “La música festera de Moros i Cristians” impartida per Ildefonso de Sant Cristóbal Ferriz , assessor musical de la U.N.D.E.F.

Dissabte dia 9, a les 21 h. Correfocs de Carnaval a càrrec dels Dimonis Correcagarneres, amb el recorregut següent: San Alfonso, Glorieta, Santa Inés i Glorieta.

Diumenge dia 10, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Cine: “La brújula dorada”. Passes a les 16.30 i 19 h.

II Festival Internacional de la Paraula i el Gest. Novelda Conta
-A les 12 h, sessió infantil al Centre Cultural Gómez Tortosa: “Teatrillo de la Luna” amb Ana Esclápez (Elx).
A les 19 h, sessió adults al Centre Cultural Gómez Tortosa: “Juglar x Juglar” amb Matías Tárrega (Múrcia) i a continuació, “Naixen Deus” amb Arnau Vilardebó (Catalunya).

Dijous dia 14, a les 18 h, a la Biblioteca Pública Municipal Enric Valor. Contacontes, oferits per Conta 3.

Dissabte dia 16, a les 21 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Cicle de teatre Amateur. “Quartet” interpretat per Yorick Teatre.

Diumenge dia 17, II Festival Internacional de la Paraula i el Gest. Novelda Conta

-A les 12 h, sessió infantil al Centre Cultural Gómez Tortosa: “Contes i cançons” interpretat per Valentí Pinyot.
A les 19 h, sessió adults al Centre Cultural Gómez Tortosa: “Fiabe popolari d’amore” interpretat per Fabiana Costa (Itàlia)i “Contes del Diari Blau”.

Divendres dia 22, a les 21 h. Concert Fester, interpretat per la Unió Musical L’Artística.

Dissabte dia 23, a les 19 h. Dia de les Banderes, eixida des de la Casa de Cultura en cercavila.
A les 19.30, comiat dels càrrecs festers i lliurament de premis Arcadi Blasco, García Terol, Daniel Abad, Certamen fotogràfic i Fester d’Honor.

Diumenge dia 24, II Festival Internacional de la Paraula i el Gest. Novelda Conta.

-A les 12 h, sessió infantil a la Llotja de l’Ajuntament: “Tararí que te vi” amb Marisela Romero (Venezuela).
-A les 19 h, sessió adults al Centre Cultural Gómez Tortosa: “El menor espectáculo del mundo” amb Emilio Bragado (Zamora) i “El hilvan de la memoria” amb Matías Tàrraga (Múrcia).

Dijous dia 28, a les 18 h, a l’Agència Municipal de Lectura (C/ Verge del Remei, cantonada amb C/ Mestre Segura). Contacontes, oferit per Ahoratecuento.

PREMIS, CONCURSOS, EXPOSICIONS, ETC.

-Del 16 de gener al 6 de febrer, a la Casa de Cultura. Exposició “Artistes Solidaris”. Horari de visites: de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h; dissabtes de 10 a 14 h.

-Del 12 al 28 de febrer, a la Casa de Cultura. Exposició col•lectiva “Quatre Vents”. Horari de visites: de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h; dissabtes de 10 a 14 h.

Taller d’iniciació a l’escultura. Impartit per Antonio Parras Belmonte. Inici a partir del mes de febrer. Informació i inscripció al Centre Cultural Gómez Tortosa. C/ Major, núm. 6. Telèfon 965 60 90 53.

Taller de pintura a l’aire lliure (tècnica: aquarel•la i acrílic). Impartit per Antonio Parras Belmonte. Inici a partir del mes de febrer. Informació i inscripció al Centre Cultural Gómez Tortosa. C/ Major, núm. 6. Telèfon 965 60 90 53.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

  1. Una ampliació sobre l’exposició Quatre Vents i els artistes que intervindran en aquesta col·lectiva:

    Vicent Albero: Fotografia
    Ricardo Gómez: Pintura
    Pilar Martínez-Navarro: Pintura
    José Fernando Martínez (Charly): Fotografia
    Mª Pau Pellín: Pintura
    Vicente Pérez Gonzálvez: Escutura
    Jaume Pina: Pintura
    Enric Ruscalleda: Pintura
    Lule Soler: Escultura

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES