Víctor Cremades presenta les activitats culturals de desembre

El regidor de Cultura, Víctor Cremades, ha difós la densa programació que esdevindrà per al mes de desembre en el municipi. D´aquesta manera Cremades ha assenyalat com a novetat l´homenatge a la persona de l´alcalde de la primera legislatura de la democràcia el 6 de desembre, i ha destacat altres activitats culturals com la presentació del poemari ‘Miradas Escritas’, el cinema en valencià o la gala benèfica per als malalts d´Alzheimer

La programació cultural de desembre “arriba carregada d´actes”, segons ha comentat el regidor de Cultura, Víctor Cremades, doncs aquest mes abraça una quantitat considerable d´activitats culturals. Així, Cremades ha destacat el “deute moral” amb el primer alcalde de la democràcia, per la qual cosa l´actual equip de Govern li farà un homenatge el Dia de la Constitució, el 6 de desembre, així com la primícia del cinema en valencià organitzat i finançat per l´associació ‘El Rogle’ el 16 de desembre, o la gala de dansa a benefici dels malalts d´Alzheimer el 22 de desembre.

Programació de desembre

Dimarts 4: a les 18 hores, el Centre Cultural Gómez-Tortosa acull la xerrada “Prevenció i tractament de la incontinència urinària en dones”, impartida per Mª José Forniés Arnau.

Dimecres 5: a les 20 hores, al Centre Cultural Gómez-Tortosa, concert de Música de Cambra oferit per la Societat Sta. Mª. Magdalena.

Dijous 6: a les 12 hores al Saló de Plenaris de l´Ajuntament tindrà lloc l´Acte Institucional del Dia de la Constitució, on es rendirà homenatge al primer alcalde de la democràcia. A continuació, al Centre Cultural Gómez-Tortosa, actuació de l´Orfeó Novelder Solidaritat.

Divendres 7: a les 20´30 hores, al Centre Cultural Gómez-Tortosa, concert a càrrec del Cor Rocier ‘Corrillo Andaluz’.

Dimarts 10 i dimecres 11: a les 20´30 hores, a la Casa de la Cultura, curs de tast de vins. Informació i inscripció al Centre Cultural Gómez-Tortosa (C/Major,6. Tel. 96 560 90 53). La participació té un cost de 15 euros.

Divendres 14: a les 20´30 hores, a la Societat Cultural Casino de Novelda, presentació del llibre de poesia ‘Miradas Escritas’ de Manuel Navarro Calatuyud i l´Associació Cultural ‘Cíclope’.

Dissabte 15: a les 19 hores, a l´Auditori Municipal del Centre Cívic i Social, audició a càrrec de la Societat Musical Sta. Mª. Magdalena. A les 20´30 hores, a l´Església de Sant Pere Apòstol, Pregó de Nadal.

Diumenge 16: a l´Auditori Municipal del Centre Cívic i Social, cinema en valencià: ‘Harry Potter i l´ordre del Fènix’. Passes a les 16´30 i 19´30 hores. Organitzat per l´Associació Cultural “El Rogle”.

Dimecres 19: a les 18 hores, a l´ Auditori Municipal del Centre Cívic i Social, audició dels alumnes de l´Escola de Música de la Unió Musical ‘L´Artística’.

Programació de Nadal

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,670SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias