Ja disponible el Calendari 2022 de etnobotànica infantil, tradicions i curiositats

Pot adquirir-se en la Llibreria La Faràndula i en la Papereria Noveldense


El pati porticat del Centre Cultural Gómez-Tortosa en Novelda ha acollit la presentació del Calendari de etnobotànica infantil, tradicions i curiositats 2022.


En la realització del calendari han participat múltiples persones: Rosanna Arango ha editat l’anuari i ha participat en l’elaboració dels textos; Daniel Climent ha redactat part de la informació; Enric Ruscalleda ha dut a terme el disseny i la maquetació; i Juan Carlos Lozano (Wayo Wayo) ha sigut l’artista encarregat de les il·lustracions del treball.

A més, han col·laborat en el projecte la regidoria de Normalització Lingüística, Festival Natura, El Rogle, Llibreria La Faràndula, INVERSAB i Papereria Noveldense.

Des de la regidoria de Cultura, Mado Abad ha destacat l’afecte amb el qual s’ha creat aquest calendari, que recopila i posa en valor les tradicions i curiositats del territori perquè mantinguen la seua continuïtat, tant les laiques com les religioses.

Per part seua, Rosanna Arango explica que el plantejament d’aquest projecte s’ha focalitzat en la perspectiva infantil des de diversos punts de vista a través dels seus personatges protagonistes: Llavor, Vorete, Alizethi, Buna, Motil i Malva.


El Calendari pot obtindre’s en la Llibreria La Faràndula i en la Papereria Noveldense. Així mateix, des de l’Ajuntament se’ls facilitarà a les escoles.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES