Les associacions Mujer Activa i El Rogle guardonades en la primera edició a Novelda dels Premis 25 d’abril

L’acte, organitzat per Compromís per Novelda, va completar l’aforament de l’ermita de Sant Felip i va comptar amb l’actuació del cantautor Andreu Valor

La primera edició dels Premis 25 d’abril, una iniciativa organitzada pel grup polític Compromís per Novelda, ha reconegut la labor social duta a terme per l’Associació Mujer Activa de Novelda i l’àmplia trajectòria cultural de l’Associació Cultural El Rogle de Novelda.

L’acte, celebrat el passat 22 d’abril en l’ermita de Sant Felip, és el punt de partida d’un nou esdeveniment anual on es posarà en valor el treball de les persones i col·lectius noveldenses que ajuden a millorar la vida i la convivència de la ciutadania.

Als primers Premis 25 d’abril van acudir Lluc Sirvent, integrant de l’executiva de Més Compromís i Sonia Tirado, directora general d’Innovació de la Generalitat Valenciana. Per part de la formació política a Novelda va destacar la presència del seu portaveu Sílvia Anna i del membre del partit Carles Sala. A més, la música d’Andreu Valor va amenitzar l’acte.

Respecte als premiats, María Dolores Beneyto va recollir el premi a la trajectòria cultural en nom de El Rogle, una associació caracteritzada per la seua horitzontalitat en la direcció i pel seu ampli bagatge, de més d’un quart de segle, promocionant en el municipi la cultura i llengua valenciana a través de múltiples i variades activitats culturals.

«El Rogle treballa perquè la cultura i els costums valencians continuen sent presents dia a dia a la nostra ciutat», ha subratllat.

Per part seua, Alicia del Rei, representant de l’Associació Dona Activa, va recollir el premi que reconeix la labor social que desenvolupa l’associació des de 2004, un col·lectiu que, assegura, participa activament en tots els àmbits de la societat «treballant per les dones i el seu benestar personal» mitjançant la disposició a una atenció professional i el desenvolupament de diverses activitats.

Amb tot, la portaveu de Compromís per Novelda, Sílvia Anna, ha agraït l’indispensable treball de les associacions premiades, reconeixent la seua labor desinteressada així com la realitzada pel teixit associatiu noveldense.

«L’associacionisme és la base de la nostra societat i del nostre poble», ha subratllat, i insta a crear una societat millor mitjançant un esforç comú del col·lectiu «que és necessari reconéixer».

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES