Convocat el XVII Concurs Juvenil de Literatura en Valencià Pascual García

Els treballs hauran de ser entregats abans del 2 de maig

El departament de Normalització Lingüística, a través de la Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), convoca la dissetena edició del “Concurs Juvenil de Literatura en Valencià Pascual García”, un certamen que té com a objectiu promoure i posar en valor la literatura i la creativitat juvenil en llengua valenciana.

El concurs, orientat a escolars amb edats compreses entre els 12 i els 18 anys, alumnes de primer i segon cicle de l’ESO i Batxillerat, estableix tres premis de 200, 100 i 50 euros als tres primers de cada categoria.

Punxa ací per a consultar les bases

Els treballs hauran de ser entregats per quadruplicat, signats amb pseudònim i indicant el curs de l’alumne, abans del 2 de maig, en el Centre Cultural Gómez-Tortosa. Les bases del concurs es poden consultar en la web de l’Ajuntament (www.novelda.es), en la regidoria de Normalització Lingüística.

En les bases s’especifica que es obres presentades han de ser inèdites, redactades en valencià, amb una extensió mínima de dos folis i màxima de cinc, mecanografiades o en ordinador amb lletra de dotze punts, a doble espai i per una sola cara.

Iván Ñíguez, regidor de Normalització Lingüística, ha assenyalat que el Pasqual García és un concurs que va recuperar l’equip de govern en 2021 amb l’objectiu de “promoure l’ús del valencià entre els escolars, fomentar la creativitat a través de la literatura, estimular als joves perquè desenvolupen les seues habilitats creatives i donar a conéixer i posar en valor la figura de Pascual García com a referent de la literatura popular en valencià”.

 

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,540SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES