El Club Escacs de Novelda va participar al torneig “Villa D’Aiora”

Va tindre lloc el passat diumenge a la localitat valenciana d’Aiora, dintre de les seues festes patronals. Fins a allí es van desplaçar cinc membres del club per a gaudir d’un torneig important al que van participar un total de 52 jugadors.

El Club Escacs Novelda ha participat en el torneig que es va portar a terme el passat diumenge dia 1 d’Agost amb motiu de les Festes Patronals d’Aiora (València). Va estar organitzat pel Club d’Escacs d’aquesta localitat, amb un ritme de joc de 10 minuts per jugador a “finish caiguda bandera”, disputant-se un total de 7 rondes.

Els membres del Club Escacs Novelda que van participar en el torneig foren José Luís Gutiérrez Lucas, amb un total de 4.5 punts; Manuel David Amorós Pérez, amb un total de 4 punts; Sònia Canicio Navarro, amb un total de 3.5 punts; Ana Belén González Carretero, amb un total de 3 punts i Laura Azorín Gregorio, amb un total de 3 punts.

La jornada va transcórrer amb total normalitat, regnant un gran ambient de joc i esportivitat, en el qual van participar un total de 52 jugadors. Des de el club volen destacar la presència d’amics i coneguts com Àngels Cucarella (C.A. Oliva) i Francisco Carmona (C.A. Aspe), que van fer més amena i divertida la jornada. També volen aprofitar aqueste línies per a agrair al Club Escacs d’Aiora la seua hospitalitat i el bon fer esportiu.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,500SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES