Atletisme: El Revestimientos Mediterráneo aconsegueix els ‘papers’

Només fa uns dies va finalitzar el procés burocràtic de creació del Club Atlético Revestimientos Mediterráneo-Novelda, que es va encetar un mes i mig enrere. El Consell Valencià de l’Esport així ho va notificar després de l’aprovació dels estatuts de l’entitat noveldera. A més, la setmana passada alguns components del club van assistir a la primera convivència esportiva, a Agres, on patiren les conseqüències del greu ruixat del divendres 12 d’octubre

El Consell Valencià de l’Esport ha aprovat l’existència del Club Atlético Revestimientos Mediterráneo-Novelda, i el 18 d’octubre va notificar a l’entitat esportiva la seua oficialitat. Aquest reconeixement, atorgat per un organisme adscrit a la Generalitat, escriu el punt final d’un procés que començà fa un mes i mig, quan es va plantejar seriosament l’establiment d’un nou club atlètic a la ciutat.

La Junta Directiva, amb el president José Antonio Pacheco al capdavant, es troba “molt satisfeta pel final del procés burocràtic”, d’acord amb un comunicat emés aquesta setmana. Per a celebrar l’esdeveniment, els integrants del club es reuniran aquest diumenge en la finca ‘La Marchosa’ d’Agost on fins i tot capejaran vaques.

Convivència aiguada

El cap de setmana passat, del 12 al 14 d’octubre, l’entitat atlètica va programar diferents activitats a les muntanyes de la localitat d’Agres (El Comtat). Una pluja de 120 litres per metre quadrat al centre del poble no va deslluir la resta del dissabte i el diumenge. Alguns dels assistents muntaren al més alt de la serra del Montcabrer, a uns 1390 metres d’alçada.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,710SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias