Futbol / Novelda CF/ Profusió de gols en les primeres jornades de la temporada

Es marquen gols, però la porteria es manté a zero en poques ocasions. Aquesta bé podria ser la conclusió a la que s’arriba amb l’observació dels resultats del cap de setmana al futbol base del Novelda. Quatre partits guanyats, tres empatats i un perdut conformen la jornada a les categories inferiors de l’entitat verda i blanca, dirigides enguany per José Antonio Sukunza

La victòria més àmplia la comparteixen aquesta setmana l’Infantil ‘B’ del Novelda Club de Futbol, que va véncer al Pinós per 3 a 0, i el Cadet ‘A’, que va guanyar pel mateix resultat al Benidorm. Hi ha un empat d’alçada, un d’eixos partits amb equilibri de forces, com és el de l’Aleví ‘A’ i el Carolinas ‘A’ d’Alacant (6-6).

Uns altres empats foren els del Cadet ‘B’ amb La Coca d’Asp (2-2) i el Juvenil ‘A’ amb el Torrellano, també 2 a 2. Les altres victòries, amb bastants gols, les del Juvenil ‘B’ contra el Chimeneas Petrer (1-3) i l’Aleví ‘B’ davant del Banyeres (4-3). Quant a l’única derrota del cap de setmana, la que va patir l’Infantil ‘A’ a Benidorm (2-1).

Resultats

Alevins
Carolinas ‘A’ 6-6 Novelda ‘A’
Novelda ‘B’ 4-3 Banyeres

Infantils
Benidorm 2-1 Novelda ‘A’
Novelda ‘B’ 3-0 Pinós

Cadets
Benidorm 0-3 Novelda ‘A’
Novelda ‘B’ 2-2 La Coca

Juvenils
Novelda ‘A’ 2-2 Torrellano
Chimeneas Petrer 1-3 Novelda ‘B’

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,710SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias