Atletisme: Excursió a la muntanya pel 12 d’octubre

Són 14 els anys d’història del Club Atlético Novelda-Carmencita, i també 14, les edicions de l’excursió a la serra alacantina del Maigmó que organitza aquesta entitat esportiva. El proper 12 d’octubre hi haurà una jornada de convivència amb la natura, i des de la direcció del club apunten que treballaran perquè no siga la única de la temporada

El Club Atlético Novelda-Carmencita ha consolidat la tradició de conviure amb la natura cada 12 d’octubre durant els darrers 14 anys. Enguany, divendres que ve directius, atletes i entrenadors, a més de qualsevol aficionat que així ho desitje, marxen cap a la serra del Maigmó. Les activitats programades inclouen un passeig pel circuit de senderisme de la muntanya, i un esmorçar conjunt al mirador.

Amb aquesta jornada allunyada de les pistes i la competició, l’entitat local vol que els joves s’acosten a la natura, aprenguen a gaudir-la, i respecten el medi ambient. De fet, per a aconseguir-ho, Felipe Giner, director del club, manifesta l’interés per augmentar les eixides. Per inscriure’s només cal telefonar al 965 60 45 32.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,670SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias