Motociclisme: Rubén Fenoll guanya després d’un greu accident als entrenaments

El jove pilot novelder va patir una caiguda als entrenaments lliures de divendres passat al circuit d’Almeria, que no li va impedir abastar el primer lloc de la carrera a la antepenúltima prova del Campionat Andalús de Velocitat, en la categoria Mini GP. Fenoll ha guanyat en cinc de les sis jornades de la temporada, i encapçala la classificació amb 125 punts

És ben cert que els pilots semblen estar compostos d’una matèria intrencable, que els permet posar-se en peu després d’una greu caiguda com si no haguera passat res. Això és el que li va ocórrer a Rubén Fenoll, de deu anys, als entrenaments lliures del darrer divendres al circuit de Tabernas (Almeria). A la sisena prova del Campionat Andalús de Velocitat, on participa el pilot novelder, es va lesionar la clavícula i va córrer tota la carrera amb un dolor quasi insoportable al braç.

Amb tot, Fenoll, esportista de l’equip Club Deportivo Circuito de Almeria, va aconseguir la pole o volta ràpida al circuit durant els entrenaments, i va guanyar la carrera del cap de setmana. El conductor de la casa francesa de motos Conti ja ha acabat primer en cinc de les sis proves que ha disputat aquesta temporada, i es troba al capdavant de la classificació amb 125 punts, 15 per davant d’Antonio Chiari, el seu perseguidor més pròxim, i a 43 del tercer, Manuel Garcia.

Final de campanya

En els següents dies, Rubén Fenoll tractarà de recuperar-se del seu accident, la seua companya d’equip també va caure i va ser hospitalisada, i encarar les dos últimes jornades de la Copa Mini GP. El 14 d’octubre es desplaçarà al circuit de karting de Campillos, a Màlaga, una pista complicada amb molts virages. La cloenda de la temporada, que es va encetar a principis de juny, tindrà lloc el 2 de desembre a Jerez de la Frontera.