Guanyem abre el proceso de primarias para elegir a su candidato

Los responsables de esta plataforma ciudadana piden la implicación de los ciudadanos de Novelda para “cambiar de verdad la forma de hacer política en esta ciudad”. Virginia Tovar ha anunciado que se presentará a este proceso de primarias que se desarrollará del 6 al 16 de febrero.

José Luis Amorós, como miembro de la plataforma Guanyem Novelda, ha anunciado la apertura del plazo de presentación de candidaturas para el proceso de primarias que determinará la lista electoral para las elecciones del mes de mayo. Cualquiera puede optar antes del 31 de enero a estas primarias en las que los únicos requisitos son ser mayor de edad y estar adherido al marco ético de Guanyem Novelda.

Una vez finalizado el plazo se abrirá un proceso de votaciones que empezará el día 6 y terminará el 16 de febrero. Con estas votaciones se organizará la lista electoral y al cabeza de lista que optará a la alcaldía en las elecciones del mes de mayo. Los votos se podrán realizar a través de e-mail o de forma presencial (en las reuniones de trabajo y asambleas), además de a través de una urna móvil que instalarán en diferentes lugares de la población. El requisito para ejercer el derecho a voto será la adhesión al marco ético de Guanyem.

Y con el objetivo de sacar adelante esta iniciativa ciudadana, Virginia Tovar, que también pertenece a los grupos de trabajo, ha hecho un llamamiento a la población de Novelda para “luchar entre todos para que podamos salir del pozo donde nos encontramos. Veinte personas no podemos cambiar un pueblo”. Tovar explicaba que “desde mi despacho en Servicios Sociales he visto cómo muchos vecinos se quejaban de la falta de fe en los responsables públicos, lo que me ha motivado a crear Guanyem con el objetivo de gestionar lo público de otra manera”. Pero para ello, insiste, “necesitamos la colaboración de los ciudadanos”.

Se plantearon como objetivo la captación de 500 firmas de adhesión, un objetivo que tienen casi cumplido. En esta línea, ayer domingo salieron a la calle para explicar a los noveldenses su proyecto ciudadano y conseguir la colaboración ciudadana.

Virginia Tovar presenta su candidatura

La única candidatura conocida hasta el momento para las primarias de Guanyem es la de Virginia Tovar, una ciudadana muy implicada con este proyecto desde el principio. Aunque vivió un momento de crisis, finalmente ha decidido salir adelante, aunque “espero contar con más apoyo a mi proyecto”, decía.

En este sentido defendía que, a pesar de que cuenta con el apoyo de Els Verds y de EU, que ya han anunciado que no concurrirán a las elecciones con su nombre, “Guanyem Novelda no está formada por los mismos con un nombre diferente”. De hecho, y desde el respeto a los integrantes de estas dos formaciones políticas, “espero que ellos queden en la última parte de la lista”.

VÍDEO

Otras noticias de interés

23 COMENTARIOS

  1. Ya están haciendose la fotito y regalando almuerzo a la gente. ¡Si eso ya esta inventao! Lo hacia un señor con bigote que fue alcalde y se fue despues de perder las elecciones. Y la pobre Virginia… Intentando domar a la fiera. La única que se salva es ella. Ojalá sea candidata, porque los de IU quieren vivir del cuento.

  2. Anem a vore que la qüestió te lo seu. Dons en un principi Guanyem era l´esperança d ´aquest poble. Hara resulta que no hi ha gent i son EU-EV els qui donen suport al colectiu. També hi ha gent d´associacions, però quan anomena a Novelda Indignada l´argumentació se le cau a terra perque l´aire té més presència que ells. Tancant la intervenció diu que espera que EU-EV ocupen el últims llocs. Virginia ets una lluitadora, no tires per terra tot el teu treball d´aquestos anys. Eix amb dignitat i deixa que assenyalen a altres, perque eixe col.lectiu està roí.

  3. Quise acercarme el domingo a almorzar, pero me pillaba un poco lejos.
    Maje, eres lo mejor que le ha pasado a la derecha de Novelda en los últimos años. Deberían de ponerte en nómina.

  4. -Vecino… Maje, junto con otros compañeros de la Plataforma de Afectados por la Hipotéca, consiguieron, por ejemplo, parar un desahucio en Novelda hace un tiempo, ¿donde estabas tú en aquel momento?
    -Virginia lleva 8 años trabajando y luchando en asuntos sociales por la gente con problemas en Novelda, y lo quiere seguir haciéndolo dando un paso más en su implicación… Que feies i que fas tu «gent del poble» entretant?
    -IU y Els Verds, lucharon por que la política fuera más asamblearia y participativa para todos, cuando pudieron y les dejaron, como prueba de ello los presupuestos participativos de los cuales salió, por ejemplo, el nuevo Casal de la Juventud, ¿donde estabais y que hacíais vosotros entonces «Javier García» y «ciutada»?

    Todas estas personas, junto con otras asociaciones y ciudadanos independientes noveldenses, se han unido para alcanzar un objetivo común que les une, y que no es otro que mejorar el bienestar social de todo el pueblo, reducir los exagerados gastos innecesarios en la gestión del dinero público del pueblo, y devolver la alegría y la esperanza en la política en Novelda, que falta hace… ese es su único objetivo… Intuyo que los golpes bajos que intentáis dar con esas burdas opiniones bajo pseudónimos (que además es de cobardes), son bajo los intereses de vuestros respectivos partidos, ya que queréis conseguir a toda costa un puestecito de concejal para vosotros o vuestros familiares o amigotes, y vivir del cuento como se ha hecho siempre en la pólitica en este pueblo. Toda esta gente que está en Guanyem busca romper con todo eso, solo hay que acercarse a una asamblea y respirar el ambiente y las ganas de trabajar por y para la gente que hay. Además es abierto a todos y cada uno de los ciudadanos de Novelda, todos tienen voz y voto, y la única intención que describe Virginia en este video, es que lamenta que la gente en el pueblo se queje y se queje, porque además hay mucha gente pasándolo muy mal y lo sabe de buena tinta, y ahora que hay una opción real para el cambio, en la cual dicha gente se puede implicar para mejorar con sus opiniones y aportaciones (porque en Guanyem Novelda, son importantes y se tienen en cuenta todas las aportaciones y opiniones de todos y todas, sean ciudadanos independientes, asociación o partido), ahora que hay una oportunidad única para que los que siempre han ignorado la opinión ciudadana haciendo lo que les ha dado la gana sin respeto a nadie y encima cobrando de todos nosotros, salgan derrotados y se busquen otro trabajo fuera de la política… pues lo que Virginia lamenta es que toda esta gente que no es poca y que aunque no lo sepan, tienen mucho que decir y que aportar, pues que no lo hagan…
    Desde mi más humilde opinión, creo que ahora mismo, Guanyem es la única herramienta que hay para cambiar verdaderamente las cosas a nivel municipal, y son un grupo fuerte, abierto y unido, muy difícilmente se van a desestabilizar con opiniones absurdas como las que vertís por aquí (posiblemente lo que logreis sea el efecto contrario). Además, tengo la convicción (o la esperanza) de que se va a adherir seguro mucha más gente, y que su ascenso cuando se vayan conociendo más, poco a poco va a ser imparable, y supongo que a mucha gente que tiene o quiere su «chollo particular» en el ayuntamiento, no os hace gracia… pero bueno, la política es muy ruin, y más contra los que quieren hacer cosas buenas, como prueba de ello solo hay que leeros…

  5. Nada nuevo bajo el sol. Vayan primeros o últimos todos sabemos quien va a manejar el cotarro. Han visto que con sus siglas no tienen nada que rascar y se inventan unas nuevas. El mismo lobo que se disfraza con piel de cordero. Maaaare meua

  6. Me parece estupendo que asociaciones, ciudadanos y algunos partidos políticos del pueblo, con un objetivo común, unan fuerzas y se centren en solucionar los problemas reales de las personas, y no caigan en personalismos estúpidos para conseguir concejalías o encontrar un trabajo público pagado por todos (práctica habitual entre los partidos tradicionales), que lo único que consiguen es dividir el voto y contribuir a que el objetivo real, y la ilusión de mucha gente por un cambio, se complique y se aleje.

  7. Ángel qualsevol que es passe por açí diría que et paguen els de Guanyem.
    Virginia perdona que et diga treballa en asumptes socials, faltaba més que no li pagarem home. Pero d´aixó a exagerar la situació o aprofitarse del treball que fa hi ha un món. Gràcies als forners tots podem menjar pa cada día, son uns autèntics heróis!!?? Pues no, per a que ens donen pà nosaltres paguem, al igual que entre totsm amb els nostres impostos tenim una seguretat social per que exista la figura del treballador social, com es Virginia. I per a arribar a aquesta conclusió hauràs pogut comprovar que no sóc un Premi Nobel.
    IU-EV entraren a governar conjuntament con PSOE i Compromís, així que hara no tractes de vendre´ns la moto, que si hi ha pacte para governar hi ha pacte para assumir que van formar parte del pijor govern de la democràcia del nostre poble. ¿O et penses que ens xuclem el dit? Alguna proposta de apertura, clar, mèrit dells, al igual que els 40 milions de deute que van deixar, o daixó també tenim els açí presents la culpa. Per no parlar pardalet de posto de confiança que es va crear per mantindre als 2 Garci.
    Deixa de tonteres que l ´única manera de canviar aquest poble es mitjançant la veritat cosa la qual a ti t´agraden a mitjes. I espere que en Guanyem no siguen tan purs com tú, perque si no…
    Per últim, ¿On estaves tú?

  8. Sirvan estas líneas para felicitar a Ängel Guillén por la lectura de lo que Guanyem Novelda a fecha de hoy. Solo desde el desconocimiento o la mala fe, se pueden hacer comentarios como los de «ciutada», «gent del poble», etc. Lo primero se cura asistiendo a las reuniones que organiza Guanyem los lunes a partir de las 20 h. en la Casa de la Cultura, para lo segundo desconozco la terapia.
    Lo cierto es que por primera vez, Guanyen ofrecerá a tod@s los ciudadan@s de nuestra población, participar tanto en ser candidat@ a concejal/a como a elegir a l@s mism@s . Hecho que podrán llevar a cabo las más de 400 personas (hasta la fecha) que han firmado la adhesión al manifiesto a Guanyem entre el 6 y el 16 de febrero.
    Para llevar a cabo este proyecto, Guanyem cuenta con simpatizantes de Podemos, EU, Els Verds y personas independientes. Afortunadamente, insisto afortunadamente todos trabajamos por lo que no necesitamos de la política para llevar el pan a nuestra casa. Invito a todos los escépticos a asistir a las reuniones para que podáis criticar con conocimiento de causa.
    Un saludo.

  9. Animo virginia, no te vengas abajo y lucha por lo que crees, si supieses la gente que va a las asambleas de otros partidos , no pensarias igual 30 personas muy pocos los reunen, por no decir ninguno.
    Apoyate y suma a todo aquel que quiera aportar algo a al proyecto, sin importarte el pasado politico de ellos, tan solo sirve el futuro y lo que esten dispuestos a aportar, los que critican es por temor a perder su estatus, suma sin ideologias, tan solo por el hecho de cambiar lo que hay en la actualidad, que es calamitoso.

  10. ¿Que Virginia Tovar estuvo la ultima vez para evitar un desahucio,? pues no la vi. aparte de que venían de Elda y Petrer, ?, Si esos son argumentos….., cuando vinieron era jornada laboral, ¿dejo su trabajo para ir al BBVA, ausentándose de el?, no me creo nada, la mentira es coja la cojes enseguida,

  11. Amic «gent del poble», cualquiera que pase per açí, i tinga dos dits de front, sabrà que a Guanyem Novelda no hi ha sous, perque els integrants de Guanyem només son un grup de persones que van nues, i que lo únic que poden aportar son les ganes de treballar per tenir una política mes digna, per lo que es totalment imposible que algú em pague. Allí ningú «cobra», al contrari, a la gent li costa un valiós temps, que resten de la seua vida diaria, pero que se nota que ho fan a gust i que ho fan per la ilusió de portar algo millor per a tots… El que sí pot pensar de tu el que se asome per açí, es que tens interés en que tot continue igual que hasta ara, lletgint acord a lo que poses… o siga, que segurament tingues algún interés en desprestigiar als demés, posiblement económic, no ho se… em fa que segurament pugues hasta ser del PP, per la teua frase del «pijor govern de la democracia al nostre poble» … per lo vist, t’has oblidat de que el «nostre poble» està actualment en la seua pijor situació económica de la história, ja no se si de la historia de la democracia o de la historia desde que se va fundar el poble , amb un deute públic astronómic i governat per la alcaldesa «presuntament» corrupta del cas Gürtel, una des que més cobraba de Espanya (prop de 70.000 €, en un poble devastat per la crisi com es Novelda), que no volia baixarse el sou i que a mes, ni tant se vol ara se planteja dimitir, ni per la seua propia dignitat… i tu vens donant lliçons als demés dient aixó? per favor… tu si que vols vendre la moto, i a mes mescles prunes amb vinagre, Guanyem es «el cuatripartito» de fa uns anys?, es aixó lo que insinues?… ets un mestre…
    Lo de Virginia no te pense ni contestar, acàs tu traballes gratis? No entraré a valorar les tonteres que has posat venvolgut «amic darrere de un pseudonim», no em mereix la pena… Aaaii, cuantes vegades no habré sentit a la dreta dir lo de la «historia de la democracia» per a donarse una raó que no tenen, ho te penses que ens chuclem el dit?…
    Per últim, vols que et diga aon estava jo… tu, que ni siquiera vols contestar cuan te he preguntat jo primer i que te amagues darrere de un pseudonim… Pos no te diré aon estaba, allí segurament que no, pero jo, al contrari que tu, no critique a la gent que sí te bones intencions, i que sí que fa, i ha fet per ajudar als demés… es una xicoteta diferència sense importància entre tu i jo que se te ha escapat. A vore, quina es la «teua veritat» completa? explicans i mostrans el camí de la veritat absoluta, que de segur penses que tens… vinga, a qui votem o a qui mos unim per a que les coses milloren? Mostrans la llum….

  12. TONET, haz el favor, lee bien antes de contestar, que se te ven muchas ganas de desacreditar (por algo será)… yo en ningún momento he dicho nada de lo que comentas aludiendo a Virginia.

  13. Amics Baltasaret i Ángel, ja que heu possat dades, m ´alegra de sobremanera ja que podem parlar amb total llibertat de l´asumpte

    Al Cèsar lo que hi es del Cèsar i a Deu el que hi es de Deu (quede clar que sóc ateu), només cal que no os desvieu i llegiu el que possa i no el que vosaltres voleu que hi haja escrit.

    Lo primer que cal referir-nos es que Guanyem no es el primer, ni el més obert que va a utilitzar un procés de primàries obertes. En Podem con la seua forma municipal ja van avançar-ho, a més que segons van dir, obert a tots el ciutatans. Així que per ahí no.

    En segon lloc, quan una agrupació sèria es marca 500 adhesions, son 500. Ni 100, ni 200, ni al voltant de 400, sinó 500. Lo qual diu suport que pot tenir l´agrupació. Així es que si no s´ha arribat al 500, ¿per qué es continua? En els municipis on no s´han aconseguit el components han anat cadascun pel seu camí i otra volta serà.

    Podem anirà a les eleccions com considere en Novelda, però si finalment decideix anar com va avançar, no podeu dir que hi ha simpatizants de Podem, perque si no estaríen amb el seu partit. Hara no vingueu amb el conte que no els agrada com está Podem en Novelda, ja que sinó no es declararien simpatitzants de Podem.

    Ángel, en ningú moment he dit que hi haja de treballar gratuitamente, per d´ahí, a la interpretació que tú fas, hi ha una clara voluntad de canviar el sentit a les paraules. La majoría de les persones de Novelda que participen en política son dignes de reconeixment pel seu temps dedicat a la llabor.

    Jo no estic agust amb la situació actual, i molt menys m´agrada la situació económica imperant així que ja pots pedir disculpes perque damunt acuses al Tonet de cinisme, t´has lluït.

    La diferència entre tú i jo a l´hora de parlar es que utilitze les dades. El raonament es molt sencill si el govern PP abans del cuatripartito va deixar 4 milions de dubte (molt mal deixats), darrere va entrar el cuatripartito, on només entrar van sacar un préstec per pagar-ho. Si al finalitzar el seu exercici van deixar 40 milions de dubte (més o menys, ja que juguen amb les dades a l´hora de ferlos públics), el següent govern obviament, las va a tindre molt fotudes. Am aixó no excuse per ninguna raó del món a la Perla, faltaba més, que eixa ja no te nom i menys dignitat per a continuar ja no en la política sinó residint en el poble. A més a més el problema de transparència que hi ha en el poble.

    En ningú moment he dit que Guanyem siga el quatripartito, sí he dit que està compost per gent que va formar parte del quatripartito. A més, et done una dada, de eixes persones que van formar part, alguna va pujar la maneta per a cobrar més, així que la Perla no cobrava eixa burrada per casualitat. Tenint el morro de no baixarse la nómina, tant ella com els que l´acompanyen.

    Para la teu informació no sóc del PP, Deu em lliure! (continue dient que sóc ateu), peró analitze la situació política del poble. A día de hui, qui realment ha fet el seu treball UpyD, el PSOE està intentar-ho pero com no deixen al xicon la cosa sera més del mateix, i Compromís ha tingut la dignitat de renovar-se, encara que s´han dormit aquestos anys pero pot demostrar bones coses, està Podem fen el que pot i per últim diguem que Guanyem, que la crítica le vé per la no renovació dels partits EU-EV.

    El mateix dona parlar amb un pseudónim que amb un nom fals.

    Una última cosa, estaràs indignat, peró no tens dret per parlar ofenent a ningú, a parlar amb desconeixement de les vides llunyanes o a pensar que el que no pensa com tú hi ha que assenyalarlo.

  14. Yo estaba en el ultim desauci, la pregunta no es aon estaba yo, si no aon esteu vosaltres, yo pregunte, en teoria debeu repòndre, si a un ciudada li contesteu de una forma agresiva, ¿com vach a decidime?. tragan mentires, la faena es vostra, y la educacio del ciudada, que teniu po per una simple pregunta, ara me done conte lo que may habria de vota…un partit de funcionaris,

  15. TONET, jo no soc part de Guanyem per una serie de circustancies, pero sí que me he apropat alguna vegada i he vist el bon ambient que hi ha allí i les ganes de treballar que tenen, i per supost, simpatice ells. Jo no represente a ningú, me represente a mi mateix… soc un ciudatà indignat, i lo únic que vull es mes dignitat en la política del meu poble, i si haguera vist algo raro allí, també ho diria sense tapujos. Lo que em repateja es que hi ha gent que no fa res, i damunt critica al que sí que ho intenta… aixó, i la gent que parla o escriu amb cinisme com o fas tu. I per supost, açí done es respostes que me venen en gana com a un noveldero que està hasta es nasos, faltaria mes…

  16. El que més m´agrada d´astó es que dius una cosa i repliques amb el contrari estimat Ángel. Et vaig dir que sigueres respetuós. Que jo no sóc linier ni tú Arda Turan.

    Et tinc que donar una raó per la errada que van cometre desde UpyD con el tema del 700.000€. Ahora bé tú tampoc podràs negar que ells són qui mejor ho ha fet en aquestos 4 anys. A més a més han sigut els primers en lluitar per la transparència i la auditoría.

    Respecte al PSOE i Compromís, les desitje el millor. Espere que Fran puga reagrupar als auténtics votants del PSOE i tirar endavant el seu proyecte. Es un jove de Novelda amb ganes, ilusió i aniré a veure la seua presentació oficial. Pel que fa a Compromís, et dic algo similar. A més aquesta agrupació es va desvincular de Guanyem i va decidir tirar cap endavant un proyect propi, per alguna cosa serà. Espere que dels dos, si arriva el moment, llimpien el nom del seu partir així com eixca tot el que va succedir a l´ajuntament. Pero això es una cosa que ni tú ni jo anem a sàpier hara.

    Per a recolçar el que ú diu no cal insultar, no es necessari tindre que acordar-se de tots el demès. Rellegeix el que et posse, i altra volta te el torne a dir, la educació.

    Podem Novelda no va a les eleccions, cert, pero van dir que recolçen otres fórmules. En Podem les decisions van per asamblea, dons, tota la asamblea està boja? Quan dius unir i sumar es contradictori amb la teu postura ja que la riquesa de la democràcia està en la seu varietat, a menys que Belén Esteban vinga a dirnos el contrari.

    Et dic lo mateix d´arriba, aixó de vendre açí al personal cal temps, a menys que ens digues hara que tens una bola de vidre. Així dons hui ningú es bó segons tú, demà veurem qui les fa palmes a quí.

  17. Animo a virginia y compañia no hacer caso de los comentarios que aqui se escriben, a GUAYEM le pasa lo mismo que a PODEMOS como saben que les van a quitar a los de siempre los jornales se rebelan contra ellos , estais luchando contra la mafia, no quieren perder ni un apice de sus emolumemtos, solo van a lo suyo, por eso les sabe mal que haya personas que todavia piensen en los problemas de los demas.
    entre todos tenemos que conseguir que estos vividores de la politica local que tenemos desaparezcan, es dificil que desaparezcan de golpe pero si se puede poco a poco si vles vamos quitando algun concejal y la mayoria, animo y a por ellos

  18. Be, amic “gent del poble” . Se nota que se te dona be parlar com a un polític, cualquiera diría que dediques a açó, jo diría que cuasi de una manera profesional (cuasi?). Està be que hages tirat algunes cartes damunt de la taula tu també, dient que qui realment ha fet el seu treball es UPyD, oblidant les mentides que se están espolsant per guanyar vots als mitjans de comunicació últimament, de les cuals no comentes absoltament res. Un exemple de molts, perque tu ets des que volen dades, son les declaracions de fa uns dos o tres mesos de Esteve sobre una sentencia que según ell, obligaba al ajuntament a pagar prop de 700.000€ a la empresa Generala. Com se que te agraden les dades, no farà falta que et diga a que me estic referint, estaràs ben enterat… Collons, si es que hasta me va fer donali la raó a Rafa Sáez cuan va eixir a desmentir-ho (i que no valga açó de precedent…).

    Veig que poses el accent de la crítica en que hi ha dues persones del anterior “cuatripartito” en Guanyem, dues persones que ni siquiera han dit encara que vagen a presentarse a ninguna elecció de primaries, i que tenen la mateixa veu i voto que puguera tindre jo o tu, o cualsevol que vullga anar a les asamblees, pero per el contrari, no critíques prácticament res al gros de les altres formacions que van formar govern en aquell moment, PSOE y Compromís, omitixes que es que governaben amb la alcaldía van ser els liders de estes dúes formacions, i a eixos els pases de puntilles, a més no criticantlos molt i dient que fan el seu traball o que han tingut la dignitat de renovarse. A aixó, amic meu, se li crida cinisme, i perdona que te diga, però aixó no es ningún insult, es cridar a les coses per el seu nom. I per si no ho sabies, la paraula “cinisme” es sinónim de “hipocresía” i se utilitza per a definir actes, no per a insultar.

    D’altra banda, si tornes a lletgir les meues paraules, jo en ningún moment dic que tu hages dit que Guanyem siga el cuatripartito, he dit que ho insinúes escribint lo que escrius. Cualquiera que no tinga dades i llitga lo que escrius, segur que ho pot arrivar a pensar, sense ser un “premi nobel” com tu dius… A mes, et permiteixes el luxe de sugerir a les persones de Guanyem, que abandonen el objectiu, i que sen vagen cadascun per el seu camí, perque a dia de hui no han conseguit 500 firmes… anem a vore, tu has lletgit en algún lloc que hagueren de reunirles en 2 dies? Acás lleven 10 anys replegant firmes, i encara no han conseguit el objetiu? Coincidiràs amb mi que lo que has dit es totalment absurd, i que no te ni peus ni cap, i que com te vaig dir ja, per lo vist tens algún interés personal en desprestigiar als integrants de Guanyem Novelda…

    Tu parles de que Guanyem no es ni el primer, ni el més obert que va utilizar un procés de primaries obertes, que “per ahí no”… anem a vore, lo primer, he escrit jo en algún moment algo dient aixó? (després soc jo el que interpreta lo que li dona la gana…) Lo segón, has anat en algún moment a comprobar que lo que afirmes es cert? dius que la diferencia entre tu i jo es que tu parles en dades, pero per el que veig, algunes coses se te escapen, i vas mes perdut que Belén Esteban en una biblioteca… Tu sabràs dades del ajuntament i dels plenos, pero d´altres coses sents campanes pero no saps per on toquen… En Podem Novelda van votar obertament (la gent del partit) per al secretari general i per al consell ciudatà del partit al municipi, efectivament, pero no per a presentarse a ningunes eleccions ni per a formar llista electoral, per a aixó no se ha votat tan “oberta» y «democràticament”. El nou partit que se han inventat alguns dels seus integrants, “Círculo nosequé” , aixó no es Podem, per molt que se empenyen els seus integrants en afirmar-ho per a aprofitarse be del nom, aixó es “altra cosa”, perque per si no ho saps, PODEMOS NO SE PRESENTA A LES ELECCIÓNS MUNICIPALS, ho tenen prohibit… I des de el meu punt de vista, he de dir que lamente profundament la postura de aquestes persones, perque conforme està de greu la situació, està la cosa com per a «jugar a ser concejal». Per a canviar les coses se tracta de unir i sumar per al objetiu comú de aconseguir de una vegada solucionar els problemes reals del poble i de les persones que viuen en ell, i no de dividir el vot per a que siga més difícil aconseguir eixe objetiu.

    També he de dir que si estes persones continúen endavant, i este “Círculo nosequé” consegueix un concejal, “es de sempre” están de sort , perque qui lidera eixe “experiment” se vendrà ràpidament al millor postor, ja que se li veuen en moltes ganes de viure del ajuntament, i si pot ser, agafar alguna concejalia, sense importar-li res mes, entonces te asegure que eixes persones «donde dije digo, dirán Diego» (i mai millor dit). Com podràs vore després del que vaig a dir-te, jo no me amague com tu, jo te puc aseverar que sense ningún tipus de dupte, vull que PODEMOS guanye les eleccions generals, i també te asegure, que en Guanyem Novelda hi ha afiliats a PODEMOS que no están de acord en la manera de procedir de esta gent, i jo, personalment, coincidisc amb ells. Per a guanyar el ajuntament, es tracta de que totes les persones del poble que volem el canvit realment, les persones actualment mes implicades, els que tenen o han tingut credencials de lluita social hasta la fecha, i tot aquell que vullga unirse, se cride IU, se cride AMPA, o se cride Novelda Indignada, mos unim tots per a conseguir un objetiu digne i honest.

    Açó es molt serio, i no se tracta de conseguir una concejalía i el que entre, visca alegrement del ajuntament, es tracta de arromangarse i treballar, de tornar la veu al poble, es tracta de que en Novelda hi ha molts problemes, molta gent pasant-ho mal i ningú fa res per ells, i es tracta de tornar la dignitat a la política municipal, dignitat que el PP se ha encarregat de furtarnos com a poble, a mes de saquejar-lo… Es tracta de que es que ara mateix, els que están en l´ajuntament, no representen a la majoria de gent del poble, no lis importa res de res el nostre benestar ni el de les nostres families, i que damunt, te miren per damunt del muscle… i es tracta, de que es que volen entrar, son els partits tradicionals que volen fer lo de sempre, que están posant cares noves per a seguir sent el mateix (com Pedro Sánchez en el PSOE nacional); i es que no canvien cares desde les eleccions de fa 4 anys, intenten enganyarnos de cualquier manera, i ens tracten com si forem menors de edat, democràticament parlant. I per a exemple de “renovació” Compromís (eixos que dius que han tingut la dignitat de renovarse…) l´altre dia a la roda de prensa, la filla de Joan Anna i la filla de Víctor Cremades, tot queda en casa… sense comentaris…

    Per últim he de dirte, que si saps tant i parles donant tantes dades com presumeixes, i ademés aseveres que «la majoria de les persones de Novelda que participen en política son dignes de reconeixement pel seu temps dedicat a la llabor», realment benvolgut amic, dones la sensació de que vius de la política i/o estàs dins del ajuntament… Per favor, deixa de amagarte, perque com tu mateix dius, que te penses, que «ens chuclem el dit»?

  19. (continúe perque per lo vist se me ha quedat curt…)

    Per a guanyar el ajuntament, es tracta de que totes les persones del poble que volem el canvit realment, les persones actualment mes implicades, els que tenen o han tingut credencials de lluita social hasta la fecha, i tot aquell que vullga unirse, se cride IU, se cride AMPA, o se cride Novelda Indignada, mos unim tots per a conseguir un objetiu digne i honest. Açó es molt serio, i no se tracta de conseguir una concejalía i el que entre, visca alegrement del ajuntament, es tracta de tornar la veu al poble, es tracta de que en Novelda hi ha molts problemes, molta gent pasant-ho mal i ningú fa res per ells, i es tracta de tornar la dignitat a la política municipal, dignitat que el PP se ha encarregat de furtarnos com a poble, a mes de saquejar-lo… Es tracta de que es que ara mateix, els que están en l´ajuntament, no representen a la majoria de gent del poble, no lis importa res de res el nostre benestar ni el de les nostres families, i que damunt, te miren per damunt del muscle… i es tracta, de que es que volen entrar, son els partits tradicionals que volen fer lo de sempre, que están posant cares noves per a seguir sent el mateix (com Pedro Sánchez en el PSOE nacional); i es que no canvien cares desde les eleccions de fa 4 anys, intenten enganyarnos de cualquier manera, i ens tracten com si forem menors de edat, democràticament parlant. I per a exemple de “renovació” Compromís l´altre dia en la roda de prensa, la filla de Joan Anna i la filla de Víctor Cremades, tot queda en casa… sense comentaris…
    Per últim he de dirte, que si saps tant i parles donant tantes dades com presumeixes, i ademés aseveres que «la majoria de les persones de Novelda que participen en política son dignes de reconeixement pel seu temps dedicat a la llabor», realment benvolgut amic, dones la sensació de que vius de la política i/o estàs dins del ajuntament… Per favor, deixa de amagarte, perque com tu mateix dius, que te penses, que «ens chuclem el dit»?

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias