El Bloc lamenta la “mala imagen” de Milagrosa Martínez

Aseguran que su imputación en el caso de corrupción del PP puede causar una “mala imagen de Novelda” ante el resto de instituciones públicas.

“Des de el Bloc-Compromís sempre hem defensat que la política ha de ser la ferramenta per a solucionar els problemes de les persones, garantir el seu benestar i millorar la seua qualitat de vida. Però semblà que uns altres polítics no tenen el mateix concepte, i els llargs anys de majories absolutes del PP han propiciat governs foscos que han beneficiat uns pocs privilegiats i les seues pràctiques corruptes. Per eixa raó, no ens ha d’estranyar que la política siga vista com un dels majors problemes de la ciutadania”, aseguran desde el Bloc Novelda.

En este sentido, apuestan por nuevas maneras de hacer política y por la búsqueda de alternativas y situar a las personas y ciudadanos como máximos beneficiarios de la acción política. Por esta razón, lamentan “profundament el dany que causa el processament de l’alcaldessa de Novelda en un altre cas de corrupció, un dany que afecta greument l’opinió general sobre la política i sobre les institucions, cada vegada més desprestigiades per les actuacions d’alguns”.

Desde el Bloc han querido recordar a la primera edil que con su negación a dimitir “contradiu frontalment el codi ètic del seu propi partit i també el del Congrés dels Diputats. Però, especialment, hauria de tindre en consideració el perjuí moral que, en no dimitir, causa a les institucions per a les quals ha sigut triada i, encara més, a les persones a qui representa, en este cas, tot el poble de Novelda”.

Otras noticias de interés

3 COMENTARIOS

  1. Lo que da mala imagen de Novelda es la deuda que dejó compromís, 40 millones de euros de deuda.
    Y Compromís contribuyó a ello al 50%.
    Eso sí es vergonzoso.

  2. Las dos cosas, #1 Contirbuyente, «las dos cosas» dan una mala imagen de Novelda, la nefasta gestión del anterior gobierno municipal y la no dimisión de nuestra alcaldesa cuando ya ha pasado de «imputada a procesada».

  3. el perfil de esta alcaldesa denota poco realismo. Le quedan cuatro dias……En la empresa privada, este tipo de trepas,no tiene cabida.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES