El Bloc manifesta el seu suport als treballadors afectats per la crisi del marbre

El secretari general del Bloc i portaveu ajunt de Comprimís per el País Valencià, Enric Morera s’ha reunit amb els Comitès d’empresa de Bermarmol i Marme, fàbriques que han anunciat el seu tancament, i els representants del sector de la construcció i afins dels sindicats UGT i CC.OO. El Bloc ha afirmat que treballarà perquè tant administració central com autonòmica donin una solució específica a la situació urgent que viu aquest sector

En la reunió de treball mantinguda, el Bloc va manifestar el total suport a la decisió de l’Ajuntament de Novelda d’unir-se de forma unànime a la manifestació del pròxim 31 de maig, ja que, segons han afirmant, en aquest sentit el consistori pot ser un element fonamental per a buscar als treballadors un futur laboral en la comarca. De la mateixa manera, Víctor Cremades ha fet una crida a la població perquè donin suport la manifestació amb la seva presència.

Enric Morera no ha dubtat a assegurar que els treballadors del marbre disposen del Bloc para ho que necessitin. D’aquesta forma, Morera ha informat que de la reunió han sortit dos punts clau.

D’una banda, Enric Morera ha assegurat que van a preguntar al conseller de Treball, Juan Cotino, sobre l’expedient de regulació, i l’autoritat laborar. “Entenem que per a autoritzar els expedients de regulació s’han de tenir en compte els nombres de l’empresa, que són bons, pel que no s’hauria d’acreditar l’aprovació”, va assegurar el secretari de Bloc.

Per altra banda, Enric Morera va llançar una pregunta a l’aire: aquesta empresa ha vingut a a el comarca perquè confia en les possibilitats econòmiques de la seva indústria o per a fer-se amb la concessió del marbre blanc? “S’estan duent treball fora de la comarca, dels 1600 treballadors fixos de Llevantina, ara mateix només queden 1.070, el que és molt greu per a la comarca”, va assegurar el portaveu.

Otras noticias de interés

2 COMENTARIOS

  1. Victor, este señor tiene razón.¿ donde estaban los del sector marmol en la manifestación del agua? yo si que voy a ir, no voy a ser igual que ellos, por que se va a perjudicar novelda y novelda somos todos, los del marmol, agricultores ,y todos los demas noveldenses, y con todo mi respeto al comentario del señor Javier, pienso que todos no debemos hacer igual, si ellos no fueron pues ahora vamos nosotros y despues a comer.
    tamben ellos los» politicos, empresarios y trabajadores del marmol se fueron de comida todos el otro dia y no paso nada». uno del pueblo.

  2. Victor, tu sabes donde estaban los trabajadores del sector del marmol cuando los agricultores hacíamos manifestaciones para pedir el agua pñara nuestras viñas, yo no los veía, ni a vosotros tampoco. Acaso son más importantes a sufren más los trabajadores del marmol que los agricultores de Novelda. Yo no voy a ir a la manifestación del día 30 por que ellos no vinieron a las nuestras. La solidaridad tiene que ser recíproca y no cuando interesa a una parte. SOLIDARIDAD siempre, pero para todos.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES