Compromís per Novelda organitza una “xarrada sobre la mobilitat sostenible” en el Gómez Tortosa

Serà el divendres 23 de setembre i acudirà Inma Orozco, secretaria autonòmica de política territorial, urbanisme i paisatge

El partit Compromís per Novelda ha organizat una xarrada sobre “El repte de la mobilitat sostenible a Novelda” que tindrà lloc en el Centre Cultural Gómez Tortosa el divendres 23 de setembre a las 19:00h.

Des del partit ja van anunciar abans de l’estiu que volien donar una sèrie de xarrades sobre temes importants. La primera va ser una xarrada sobre la jornada laboral de cuatre hores, a la que va asistir Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’ Ocupació i Director de LABORA.

Sílvia Anna, portaveu del partit, ha explicat per què han triat aquest tema i quin significat té per a ells: “És un terme fonamental que escoltem molt als mitjans de comunicació, és important apropar-lo encara més a la ciutadania”.

La meta de la mobilitat sostenible es “reduir els impactes negatius en el medi ambient”. A més, no és igual en tots els llocs, depén de “la grandària de la ciutat, la densitat de la mateixa o l’edat dels ciutadans”, ha assegurat.

Carles Sala, concejal de Compromís, ha informat que en la xarrada intervindràn Miquel Cremades, Enginyer Tècnic d’Obres Públiques i Inma Orozco, secretaria autonòmica de política territorial, urbanisme i paisatge. “El primer es novelder, pero va fer el seus estudis fora i ara treballa a Mallorca”.

Des de la Conselleria s’han fet plans importants d’acció territorial com és el PATIVEL amb l’objectiu de “combinar les inversions, els projectes i el transport amb la defensa del nostre territori”. Sala ha afirmat: “No es pot deslligar una cosa de l’altra”

“Pensem que són dos persones que es combinen bé perquè tenim un expert tècnic i per altra banda un alt càrrec del govern que podrán resoldre qualsevol dubte a les persones que vinguen”, ha conclòs Sala.

L’acte coincideix amb la setmana europea de la mobilitat i està enllaçat amb els objectius de l’Agenda 2030.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES