El senador Carles Mulet presenta el seu nou llibre a Novelda

Compromís per Novelda ha organizat la presentació de “Carles Mulet, una temporada al Senat”

Divendres 27 de gener a les 20:30h el senador de Compromís, Carlos Mulet, va presentar en el Casal de la Juventut el seu nou llibre “Carles Mulet, una temporada al Senat”.

En l’acte, organitzat per Compromís per Novelda, el senador va relatar les seues principals vivències desde 2015 en la cambra, així com anècdotes i algunes topades amb altres partits polítics. Tot això es troba emmarcat en aquesta publicació que consisteix en un compendi d’entrevistes, articles i reportatges realitzats al senador que ha sigut coordinat per Eva Zafón i Jordi Maura, al costat del mateix Mulet.

Un senador que, segons Sílvia Anna, portaveu de Compromís per Novelda, ha aconseguit entre altres qüestions la retirada de més de 3.500 símbols franquistes i posar en marxa accions polítiques relacionades amb la Memòria Històrica i amb la defensa de la citricultura valenciana.

«No és molt habitual fer un llibre d’un senador», ha destacat Mulet, ressaltant que el llibre és un compendi d’anècdotes d’aqueix «cementeri d’elefants on no se sap molt bé el que fan els senadors quan en teoria podem fer la mateixa tasca que fan els diputats».

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,420SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES