Compromís per Novelda presenta el 28 d’abril la seua candidatura a les eleccions municipals

En l’Ermita de Sant Felip a les 20:00h

Compromís per Novelda celebra aquest divendres 28 d’abril a les 20:00h l’acte de presentació de candidatura per a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el pròxim 28 de maig.

L’esdeveniment tindrà lloc en l’Ermita de Sant Felip i durant el mateix es presentarà la tercera candidatura de Sílvia Anna, que estarà acompanyada per Carles Sala, com a número dos, i Ascen Alted en tercer lloc, seguida per Berta Galiana i Antonio Abad Litarte.

Amb aquesta presentació el grup polític busca realçar les iniciatives de Compromís per a millorar Novelda, que estaran emmarcades en un programa electoral que, asseguren, és un “document viu i sempre obert a rebre les idees, aportacions i suggeriments de ciutadans i ciutadanes”. La ciutadania pot aportar les seues idees a través del correu  electrònic novelda@compromis.net, per missatge de whatsapp al 688702340 o bé acudint a la seua seu del carrer Francisco Santo.

A l’acte també assistiran la vicepresidenta de la Generalitat i cap de llista de la formació per la província d’Alacant en les eleccions autonòmiques, Aitana Mas, així com per Gerard Fullana, actual portaveu de Compromís en la Diputació Provincial i MJ Calabuig, número tres a Corts Valencianes.

Així mateix, Sílvia Anna ha comunicat que dijous que ve 4 de maig a partir de les 18:30h a la Casa de Cultura tindrà lloc una reunió participativa presencial per a expresses noves idees i aportacions.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES