Compromís per Novelda organitza els ‘III Premis 25 d’abril’

El lliurament de guardons tindrá lloc este divendres

L’Ermita de Sant Felip acollirà el divendres 26 d’abril a les 19:00h la presentació de la tercera edició dels Premis 25 d’abril’, una iniciativa creada pel grup polític Compromís per Novelda per a reconéixer el treball de les persones i col·lectius que busquen millorar la vida dels noveldenses.

Silvia Anna i Berta Ruscalleda, membres de Compromís per Novelda, han presentat la tercera edició d’un certamen que estará amenitzat per Manolo García y Toni Montoya i on s’entregaran el Premi a la Labor Social i el Premi a la Trajectòria Cultural a persones, associacions, entitats i col·lectius que treballen per la millora de la vida dels seus conciutadans.

«Ens il·lusiona com a col·lectiu, amb el qual podrem aplaudir i posar en valor la important labor de les associacions de la ciutat, col·lectius i persones que treballen de manera desinteressada pel poble”, ha ressaltat Sílvia Anna.

Després d’entregar els premis en les edicions anteriors a Dona Activa, El Rogle, la Muixeranga del Valls del Vinalopó i Adoptamola, des de Compromís per Novelda han convidat a tota la ciutadania a gaudir en directe d’este acte gratuït i ple de sensibilitat.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,640SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias