Compromís per Novelda organitza els ‘III Premis 25 d’abril’

El lliurament de guardons tindrá lloc este divendres

L’Ermita de Sant Felip acollirà el divendres 26 d’abril a les 19:00h la presentació de la tercera edició dels Premis 25 d’abril’, una iniciativa creada pel grup polític Compromís per Novelda per a reconéixer el treball de les persones i col·lectius que busquen millorar la vida dels noveldenses.

Silvia Anna i Berta Ruscalleda, membres de Compromís per Novelda, han presentat la tercera edició d’un certamen que estará amenitzat per Manolo García y Toni Montoya i on s’entregaran el Premi a la Labor Social i el Premi a la Trajectòria Cultural a persones, associacions, entitats i col·lectius que treballen per la millora de la vida dels seus conciutadans.

«Ens il·lusiona com a col·lectiu, amb el qual podrem aplaudir i posar en valor la important labor de les associacions de la ciutat, col·lectius i persones que treballen de manera desinteressada pel poble”, ha ressaltat Sílvia Anna.

Després d’entregar els premis en les edicions anteriors a Dona Activa, El Rogle, la Muixeranga del Valls del Vinalopó i Adoptamola, des de Compromís per Novelda han convidat a tota la ciutadania a gaudir en directe d’este acte gratuït i ple de sensibilitat.

Otras noticias de interés

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí
Captcha verification failed!
La puntuación de usuario de captcha falló. ¡por favor contáctenos!

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES