Morera: “Camps hauria de dir si donarà treball en la fórmula 1 als 192 acomiadats de la Levantina de mármoles de Novelda

El secretari general del BLOC, Enric Morera, ha declarat hui solidaritat de l’organització nacionalista amb els 192 treballadors de Levantina de Mármoles que aniran al carrer per l’Expedient dde Regulació d’Ocupació (ERO) aprovat per la Direcció General de Treball de la Generalitat Valenciana. Després de les declaracions triomfalistes del president del Consell, Morera pregunta si Camps “donarà treball en la Fórmula 1 a tots estos treballadors que s’han quedat sense faena”. Per a Morera, l’ERO autoritzat per la Generalitat “suposa un colp molt dur per a Novelda i tota la seua comarca”.

En eixa línia també ha fet declaracions el secretari comarcal del BLOC en les Valls del Vinalopó, Víctor Cremades, qui ha recordat que la Generalitat Valenciana, “ha optat per defensar els interessos d’una multinacional o no s’ha respectat per a res les opinions dels treballadors, que estaven majoritàriament en contra de l’ERO proposat per l’empresa i que, finalment, ha aprovat la Generalitat”.

Cremades també ha lamentat que des de la Generalitat, “no s’ha ajudat per a res el sector del marbre, tan important com és per generar treball i riquesa en les Valls del Vinalopó i sí que s’han ajudat altres sectors productius valencians i a este ritme, no quedarà en la comarca ni rastre del sector del marbre i per això és urgent que la Generalitat deixe de mirar cap altres llocs”.

Otras noticias de interés

3 COMENTARIOS

  1. lo que dice este señor ES PURA DEMAGOGIA.

    CAMPS no puede solucionar todos los problemas de las empresas y más ahún teniendo en cuenta que todo estos despidos no habrián tenido lugar si ZAPATERO no estuviera gobernando tan mal y los del BLOC apoyando el mal gobierno.

    ¿Que quiere Sr. MORERA? ¿QUE ADEMÁS DE DE LOS DESPIDOS DE LEVANTINA TAMPOCO TENGAMOS LA FORMULA 1? NO LE VEO LA VENTAJA A ESTE DESEO SUYO.

  2. Vol dir vosté que el govern de la generalitat no té cap responsabilitat en la crisi????

    el pp i el psoe són brossa de riu

  3. Bona nit, m’agradaria aclarir una sèrie de qüestions sobre el comentari de Liburne:

    1. El BLOC mai no ha donat suport al govern espanyol de José Luis Rodríguez Zapatero i, per tant, este partit no té cap responsabililitat per la seua gestió.

    2. Els acomiadaments a l’empresa Levantina no es deuen a que esta empresa no puga vendre els seus productes, sinó a una política que consistix a reduir la producció de les plantes novelderes i exportar el marbre de la nostra comarca en brut per tal de desviar la faena a països emergents on les condicions laborals són infinitament pitjors.

    3. A la Generalitat li correspon autoritzar els Expedients de Regulació d’Ocupació i, en el cas de la Levantina, no sols l’han autoritzat sinó que permetran més acomiadaments dels que l’empresa demanava.

    4. El BLOC no està en contra de la Fórmula 1 de València. Tan sols s’ha demanat a les Corts que el Govern Valencià:
    a) Publique el contracte que va firmar amb el senyor Eclestone perquè el puguem conéixer tots els valencians.
    b) Aclarisca quants guanys s’obtenen per la presència de la Fórmula 1 a València i quants diners hi ha d’invertir la Generalitat.

    Una salutació a tots els lectors de Novelda Digital des de Petrer.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES