El Consell de la Joventut fomenta l´associanisme juvenil

La entitat amb personalitat jurídica pròpia i amb plena capacitat per acomplir els seus objectius, el Consell de la Joventut, és l´òrgan de representació de totes les associacions de joves a Novelda, que oferix un lloc de trobada i debat, al mateix temps que ajuda a la formació de noves associacions

El Consell de la Joventut està format pel Grup Novelder de Muntanyisme, el Grup d´Escacs, les Joventuts Socialistes, les Joventuts Comunistes, A.N.E.U., l´Associació de Dones, Mola Neta, Club de Vol +7, Capaz, Grup C.I.E.N., No hay Tregua, Club de Rol, Xaramita Cana, Fletan Negre, Ciclistes.

El màxim òrgan de govern és l´assemblea general que està constituïda per totes les associacions integrades en el Consell de Novelda. La funció principal és aprovar els pressupostos, el programa d´activitats i elegir a la junta directiva (Comissió Permanent) que portarà endavant les decisions adoptades per l´assemblea. La junta directiva és elegida entre els representants d´algunes associacions i durant el seu mandat té la responsabilitat de gestionar el Consell.

Així mateix, el Consell oferix un lloc de trobada i debat entre les associacions juvenils, es tracta d´un espai on plantejar propostes i reivindicacions en temes que afecten a tots els joves de Novelda i que el Consell s´encarrega de traslladar a qui governa l´Ajuntament.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES