La Nit Estellés reviscolà el gran poeta valencià a Novelda

El recital va omplir de gom a gom el claustre del Centre Cultural Gómez-Tortosa.

La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó, l'Ateneu Cultural Republicà de Petrer i El Rogle van oferir un recital poètic col·lectiu al Centre Cultural Gómez-Tortosa per retre homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, el lletraferit més important des dels temps d'Ausiàs Marc. Aquest acte va comptar amb la col·laboració de Cau d'Arrels, una associació del Pinós i les regidories de Normalització Lingüística i Cultura de l'Ajuntament de Novelda.

L'espectacle de versos, presentat per la periodista Sandra Serrano, va comptar amb  la intervenció del professor de la Universitat d'Alacant Vicent Brotons. La pianista Inés Castillo va ser l'encarregada de posar el seu art i musicar els poemes de l'escriptor de Burjassot i, juntament amb Marga Pastor, interpretaren meravellosament 'La cançó de la rosa de paper'. Imma Garrigós, Antoni-Rafel Irles, Cristina Macià, José Antonio Mellado, Arnau Farràs, Inma Albert, Iván Mellora, van ser les recitadores i els recitadors. La Nit Estellés s'endinsà en quatre temàtiques fonamentals presents en l'obra del poeta de meravelles: compromís social, erotisme, mort i amor.   

La vetllada, celebrada al Centre Cultural Gómez-Tortosa, va atraure un públic nombrós que omplí de gom a gom aquest context modernista. La festa estellesina fou «una d'eixes nits que fan Nit» i culminà en un sopar poètic a la Cafeteria la Glorieta.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES