Agenda del Finde (y más)

Cultura presenta una completa programación para este fin de semana y la próxima semana, que estará protagonizado por las actividades en torno al día de la música, entre el 16 y el 28 de junio.

El día 21 de junio es el día internacional de la Música, y desde la concejalía de Cultura quieren celebrarlo con una «Fiesta por la Música». Por eso, han programado actividades para todos, «para los grandes y los pequeños», según Mado Abad, concejal del área, que incluyen desde cine hasta conciertos y talleres.

Repasamos ahora la agenda completa de actividades para este fin de semana y la próxima semana en las que se incluyen todas las de esta iniciativa.

JUEVES

A les 19 h. En la llotja de l’Ajuntament. Audició. Fi de Curs de l’Escola de la Societat Musical Santa Mª Magdalena. Organitza: Societat Musical Santa Mª Magdalena. Col·labora: Regidoria de Cultura.

VIERNES

A les 18 h. Sala de conferències del CC Gómez-Tortosa. Xarrada: “Una alimentació saludable en la família”, per José Antonio Hidalgo Martín. Organitza C.E.I. El Pati. Col·labora: Regidoria de Cultura.

A les 18 h. Biblioteca Municipal. The Friday’s Book. “El secret de Lolo”, a càrrec de Susana Palomares, presidenta de Creu Roja Novelda. Solidaritat i lectura. Organitza: Biblioteca Municipal.

A les 20 h. Casa Museu Modernista. Inauguració de l’exposició “Edith Piaf”. Organitza: Organitzen: Regidoria de Cultura i Casa Museu Modernista.

A les 21 h. Casa Museu Modernista. Concert de Jazz “Edith Piaf”. Organitzen: Regidoria de Cultura i Casa Museu Modernista.

SÁBADO

A les 12 h. Auditori Municipal. Fi de Curs del Conservatori Professional de Dansa.

A les 12 h. Plaça del País Valencià. Concert. Aguardiente Swing. Organitza: Regidoria de Cultura.

DOMINGO

A les 12 h. Plaça Vella. Festa del Xanxullo. Organitza: Regidoria de Turisme

A les 12 h. CC Gómez-Tortosa. Taller musical per a bebés de 9 a 30 mesos. Places limitades. Inscripcions en: pissigalla@gmail.Com. Organitza: Associació Pissigalla. Col·labora: Regidoria de Cultura.

LUNES

A les 20.15 h. Aula de cine de la UA. Centre Cívic. Cicle de cine: Cine i música. Organitza: Aula de Cine de la Universitat d’Alacant. Col·labora: Regidoria de Cultura.

MARTES

A les 19 h. Auditori Municipal. Obra de teatre i conferència sobre l’assetjament escolar, per Cinétika Kids. Organitzen: regidories de Participació Ciutadana i Sanitat.

A les 20.30 h. Casal de la Joventut. Dia de la música. Concurs: Baralla de Galls. Organitzen: regidories de Cultura i Joventut.

MIÉRCOLES

A les 18 h. Pub Dalton. Emissió de ràdio en directe amb la presentació del programa de música blues i rock de Novelda Ràdio “Jambalaya Ràdio Xou”, a càrrec de Carles Juan, Moisés Navarro i Adelino Calatayud. Organitzen: regidories de Cultura i Mitjans de Comunicació. Col·labora: Novelda Ràdio.

A les 20.15 h. Aula de cine de la UA. Centre Cívic. Cicle de cine. Cine i música. Organitza: Aula de cine de la Universitat d’Alacant. Col·labora: Regidoria de Cultura.

JUEVES

A les 20.30 h. Espai Cultural Ermita de Sant Felip. Concert: Cesk Freixas. Organitzen: Associació Cultural El Rogle i Regidoria de Cultura.

PREMIOS, CONCURSOS, EXPOSICIONES…

DEL 4 AL 30 DE JUNY

CC Gómez-Tortosa. Festival Natura. Exposicions:

• “Oceans i mars del passat” i de hui. Organitzada per WWF, Associació Paleontològica de Novelda i Festival Natura.

• “Rambla endins”, de Vicent Albero.

• “El Vinalopó”, de l’Observatori del Vinalopó.

DE L’11 DE MAIG AL 8 DE JULIOL

Exposició: Mosaics i paviments. Tradició i art urbà a Novelda. En el Museu Arqueològic. Horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h. Dissabtes (21 i 28 de maig) de 10 a 14 h. Organitza: Museu Arqueològic Municipal.

Toda la programación en http://www.culturaoberta.novelda.es/

TEATRO PRINCIPAL DE ALICANTE

Del Miércoles 15 de Junio de 2016 al Domingo 19 de Junio de 2016

THE HOLE. Circo, Burlesque, Música y Humor, mucho humor…

Más información: http://www.teatroprincipaldealicante.com/

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES