Jaume I “El conqueridor” torna a les aules de l’Oratori Festiu

Com tots els anys, la commemoració del Dia de la Comunitat Valenciana es treballa a l’Oratori. Els alumnes han treballat, per grups, diferents aspectes de la vida de Jaume I, a més de fer “Auques” contant la vida i obra del monarca.

(Galería de imágenes)

Per adornar els corredors, la professora de Plàstica ha elaborat un cartell de En Jaume I “El Conqueridor” amb la col•laboració dels alumnes de quart de PDC (Programa de Diversificació Curricular). Uns altres alumnes han ajudat a penjar els treballs commemoratius juntament amb aquest cartell.

Per altra banda, i un any més, els alumnes de quart de PDC han preparat l’adaptació del conte “L’oroneta i el rei”. Aquest any el treball ha estat coordinat entre les àrees de Plàstica, Tecnologia i l’Àmbit Sociolingüístic. Els alumnes han assajat enèrgicament l’obra de teatre amb música de l’època; també han fet les oronetes usades durant l’obra i a més els pendons que dirigiren els dos exèrcits. Han dut a terme l’elaboració del niu de les oronetes i han confeccionat una sèrie de puzles de la senyera i de la silueta de la Comunitat Valenciana pels companys més xicotets.

La representació teatral ha sigut disfrutada per diferents cursos de l’escola: 4 i 5 anys d’Infantil; 1r, 2n, 4t de Primària i 1r d’ESO. El comportament dels més xicotets ha cridat l’atenció. Asseguren des de el centre que s’ha viscut un respecte i una atenció dels més petits als més grans realment emocionant. L’experiència ha sigut molt enriquidora, com sempre. Els majors han disfrutat veient disfrutar els més petits.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES