Víctor Cremades recibe un homenaje sorpresa de sus compañeros del BLOC

El ex edil de hacienda, cultura y patrimonio del ayuntamiento del Novelda, recibió el viernes un homenaje sorpresa por parte de sus compañeros del BLOC, amigos y ex compañeros del consistorio.

(Galería de imágenes)

El homenaje partió de la “colla” de amigos de toda la vida del homenajeado, aunque al mismo se unieron ex concejales que acompañaron a Cremades durante la legislatura pasada así como el propio alcalde de esa etapa, Mariano Beltrá.

Víctor Cremades, que acudió al acto “engañado” y acompañado por toda su familia y nietos, se mostró muy agradecido por el cariño y el calor recibido por los que el llama “amigos de toda la vida”

La cena homenaje se celebró en la terraza de verano de los salones Palacios y a los postres se leyó un discurso redactado por alguno de sus compañeros del BLOC

A VÍCTOR CREMADES, DE TOT COR

Esta nit ens hem reunit aquí per a homenatjar una figura singular: Víctor Cremades, un novelder i valencià de bé de qui podem sentir-nos ben orgullosos. Realment, hem tingut molta sort de conèixer-lo i tenir-lo entre nosaltres.

Si llancem la mirada cap arrere, podem contemplar amb perspectiva tota una vida dedicada al valencianisme i un quart de segle compromès amb la política per Novelda. Si ens preguntàrem quan comença el valencianisme a Novelda o quan obté representació política a l’Ajuntament, la resposta la trobaríem fent la història personal de Víctor. Tots els presents ho sabem bé: sense Víctor potser molts de nosaltres no tindríem el sentiment valencianista que ompli les nostres vides ni militaríem en la formació política que ens dóna tants de disgustos però també satisfaccions, perquè amb Víctor hem après que valia la pena lluitar per estos ideals a pesar de tot.

Han estat molts anys treballant pel poble de Novelda: des del canvi en la recollida de la brossa, les repoblacions forestals sistematitzades o el primer reglament de Normalització Lingüística fins a la construcció de l’Escola d’Adults L’Illa o les reformes al Santuari de la Magdalena. Els petits disgustos, com el de les últimes eleccions municipals a Novelda, no ens han de fer perdre de vista el quart de segle de valencianisme polític al nostre Ajuntament. Ni tampoc poden esborrar l’alegria d’haver entrat per primera volta a les Corts Valencianes per nosaltres mateixos.
Una volta i altra i altra guanyàvem a Novelda i perdíem al País Valencià. Ja era hora que fóra al revés. Això sí: sense que servisca de precedent pel que fa a Novelda, perquè a les pròximes eleccions, amb algú dels presents que farà un pas avant, tornarem a Novelda; i, pel que fa al País Valencià, compartirem govern o… governarem… Però no volem que això esdevinga un míting: simplement volem dir-te, Víctor, que pots estar satisfet de la teua feina, i la millor prova d’això és que estem tots al voltant d’esta taula per a recordar-te que, sense tu, nosaltres no seríem el que som ni Novelda seria com és; que et devem molt i que pots estar orgullós de la llavor que has sembrat. I estem segurs que no sols nosaltres, companys abans de la UPV i ara del Bloc, sinó els col•legues d’altres formacions polítiques que han tractat amb tu, els teus amics de tota la vida i la teua família compartiran amb nosaltres que l’experiència d’haver-te conegut ha estat ben gratificant i que la tornarien a repetir.

Per això, Víctor, amunt els cors i gràcies per tot, però, sobretot, per la teua companyonia i la teua amistat.

Novelda, 8 de juliol de 2011

Otras noticias de interés

15 COMENTARIOS

  1. QUERIDO AMIGO: supongo que te explicarían el motivo de mi ausencia. Sabes que mi corazón estaba contigo.

    Nunca un homenaje ha sido tan merecido. Te lo digo como amigo y, quiza por ello, no puedo ser muy objetivo. Has dado los mejores años de tu vida a Novelda y eso hay que agradecerlo, Yo lo he dicho muchas veces y, siempre, públicamente. En los momentos buenos y en los malos.

    Hasta siempre, amigo. Espero que fueras muy feliz anoche.

  2. PERO QUE POCA VERGUENZA TIENEN, HAN HUNDIDO EL AYUNTAMIENTO Y AHORA ENCIMA DE CENITAS PFFFFFFFFFF MIRA EL PUEBLO TE HA PUESTO DONDE TENÍAS QUE ESTAR!!!

  3. Com es nota que no sabeu del que parleu. Víctor és, ha sigut i serà una persona honrada, que ha tingut la mala sort de fer-se càrrec de la regidoria d’hisenda en una època gens beneficiosa per a ningú. Les persones que el coneixe’m sabem que ha lluitat amb força per al poble, però les circunstàncies no han sigut les adecuades.
    Dubte molt que l’actual regidor d’hisenda faça una gestió tan bona com la que ha fet Víctor, ho dubte molt.
    D’altra banda, Victor va gaudir d’una nit entranyable rodejat de la gent que estima i que l’estima, menys mal que els que pensen malament de Víctor no estaven allí.

    Víctor has sigut un exemple a seguir, ojalà a l’ajuntament de Novelda haguera més persones com tu i no el que hi ha en aquests moments, però tranquil que tot cau pel seu propi pes

  4. Que pena que un acto privado y pagado por el bolsillo de cada asistente pueda servir para echar fuera toda la bilis que muchos han acumulado. Lo de la gestión es MENTIRA, es una excusa para escupir vuestro odio a un señor que ha llevado 24 años de su vida en el Ayuntamiento. De ellos, sólo 5 cobrando. 5, sí, no me equivoco.Y lo digo, no porque sea una plusvalía, sino porque parece que hoy lo es.

    Y al CRETINO que firma como Wifreda, le podría decir muchas cosas, pero hoy es domingo y lo dejo sólo en CRETINO. Y con el bolsillo propio uno se va de cenitas cuando le da la real gana, CRETINO.

  5. a la 5 mas bien pareces su mujer la cenita sera por lo bien que ha sabido gestionar lo unico que te digo que con ¨¨¨ personas ¨¨ como estas yo no necesitaria enemigos y todo por querer hacer amigos dando a todo el mundo de boca y un dinero que no tenia y que ya vermos cuando cobran las asociaciones proveedores y demas con tral de el querer quedar como un rey y salvador y lo unico que ha hecho eshundir mas si cabe a NOVELDA .
    Victor una pregunta de verdad has querido alguna vez a novelda o sdolo te has querido a ti mismo

  6. Trobe a faltar a la notícia el perquè d´este homenatge (llevat d´altres coses…com haver-se informat un poc abans d´escriure.)
    És un homenatje de part de tota la gent del BLOC a la llavor feta durant vint-i quatre anys, a la dedicació de Víctor al partit i sobretot a Novelda.
    Un homenatge on amics de tota la vida, companys de l´ajuntament (de diferents partits), representats del BLOC d´Alacant etc. van voler participar donant les gràcies a Víctor per tot el seu treball.

  7. Felicidades Víctor. Has realizado un trabajo excepcional en el partido y un trabajo honrrado en el ayuntameinto, podrá gustar o nó habrá sido más acertado o menos, pero ha sido honesto y transparente. Lo dicho, Felicidades Víctor

  8. Totalment d’acord amb el comentari 5 i per a qui dubte de la seva professionalitat, quan era mestre, per molt mal alumne que fossis, sempre s’esforçava a fer-te aprendre i se per altres persones, que en el seu treball com a regidor, se deixava tot el seu temps i intentava fer lo millor per al seu poble. Ojala els successors de tots els llocs de l’ajuntament ho facin millor, però ho dubte, perquè, ja han estat alguns d’ells i van deixar molt a desitjar.
    Pd: anem a vore, qui defensa la llengua del nostre poble igual que ell, que parlar valencià no és un delicte, és una llengua autòctona, no sectària com ens fa entendre el PP.

  9. Lo suyo es que al finalizar la cena, estos palmeros del gran guru, hubiesen sacado la cuenta de la deuda que nos ha dejado en el ayuntamiento el ex concejal de hacienda y la hubiesen pagado a escote, vamos como la cena. ¿Qué celebraban? ¿Una impecable gestión del gracias a Dios ex concejal de hacienda?. No entiendo nada

  10. El homenaje me parece estupendo, creo que cada uno puede consolarse con lo que estime más oportuno, amigos, familiares, etc.

    Pero eso no quita que la realidad persista, y la realidad es la que es. Y las urnas han sido juez y verdugo de su gestión, pero los ciudadanos pagaremos la condena.

  11. FELICIDADES VICTOR Y QUE EL FUTURO TE DEPARE FELICIDAD Y SALUD, UN AMIGO EN OTROS TIEMPOS ADVERSARIO

  12. HEMOS TENIDO EL GUSTO DE DARLE LA ENHORABUENA A VICTOR EN SU CENA HOMENAJE
    YA QUISIERAN MUCHOS PODER REUNIR A TANTAS PERSONAS REALMENTE AMIGAS DE
    UNO.
    FELICIDADES POR TU JUBILACION. OLVIDA A LOS MALINTENCIONADOS Y DISFRUTA
    AHORA DE TU FAMILIA Y DEL TIEMPO LIBRE QUE ANTES HAS DEDICADO A TU PARTIDO
    Y AL AYUNTAMIENTO.
    ¡24 años son muchos años!

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES