X Concurs de Cançons de Mona

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Novelda convoca el X Concurs de Cançons de Mona. Estes cançons consistixen bàsicament en afegir una nova lletra a una melodia ja coneguda. Les obres han de ser inèdites i redactades correctament en valencià. Cada participant pot concòrrer al concurs amb un màxim de tres obres. El premi per al guanyador és de 180 euros més un lot de llibres. El termini de presentació dels treballs finalitza el 22 de març

En primer lloc el lletrista tria una cançó de les que estiguen més de moda en eixa temporada. A continuació s’aprén els compassos i tot seguit comença a compondre la seua pròpia lletra per afegir-la a la música. Al final tan sols resta substituir la lletra original per la pròpia, i ja està feta la cançó.

El fet de participar comporta l’acceptació de les següents bases:

1.
Pot participar tota aquella persona que així ho desitge.
2. Les obres que es presenten han de ser inèdites i redactades correctament en valencià, podent incloure modismes i localismes autòctons.
3. S’ha d’especificar a quina melodia coneguda correspon la lletra.
4. Els originals han de presentar-se per triplicat, en un sobre tancat, a l’exterior del qual figure el pseudònim de l’autor. A l’interior s’ha d’adjuntar un altre sobre tancat on aparega el mateix pseudònim, dins del qual vindran escrites les dades personals de l’autor (nom i cognoms, adreça, telèfon, etc). Els treballs s’han de presentar mecanografiats, amb format DIN-A4, a doble espai, per una sola cara.
5. Cada participant pot concórrer al concurs amb un màxim de tres obres.
6. S’establix un premi únic consistent en 180 euros més un lot de llibres. Es poden concedir accèssits, si el jurat ho considera oportú.
7. Els treballs s’han d’entregar en el Centre Cultural Gómez-Tortosa, al C/ Major, 6, sent el termini màxim de presentació d’estos fins al dia 22 de març de 2010.
8. La concessió dels premis es realitzarà a proposta d’un jurat presidit pel regidor de Cultura d’este Ajuntament. Els premis es faran públics el dia 25 de març de 2010.
9. Les obres guanyadores quedaran en propietat de l’Ajuntament, que les publicarà i distribuirà per tal que les partides de Mona se les puguen aprendre, per poder cantar-les els dies de la Mona.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES