Cultura organitza el II Festival Internacional de la Paraula i el Gest

La regidoria de Cultura ha proposa als novelders i novelderes acudir al festival de la oralitat ‘Novelda conta’, per gaudir d’una bona estona. Es tracta del II Festival Internacional de la Paraula i el Gest tindrà lloc al Centre Cultural Gómez-Tortosa en una primera sessió per a xiquets i un altra per a adults

El II Festival Internacional de la Paraula i el Gest, ‘Novelda conta’, que es troba vinculat al Festival de la Oralitat d’Elx, es desenvoluparà en el municipi tots els diumenges del mes de febrer amb dos sessions, una per als més menuts i altra per a adults.

Des de l’edició del primer díptic amb la programació cultural referent a gener i febrer han hagut modificacions en l’agenda de convidats a les actuacions de ‘Novelda conta’. Així, el diumenge 10 de febrer, en lloc d’assistir com estava previst Germán Iborra per interpretar ‘Amores impensables’, es substituix per ‘Juglar x Juglar’ de Matías Tárrega (Múrcia) i ‘Naixen Déus’ de Arnau Vilardebó (Catalunya). L’últim dia del festival, el 24 de febrer, la sessió d’adults es veu modificada per ‘El hilván de la memoria’ amb Maisa Marbán. Totes les actuacions tindran lloc al Centre Cultural Gómez-Tortosa, a excepció de la funció infantil del 24 de febrer ‘Tararí que te vi’, que tindrà lloc a la Llotja de l’Ajuntament.

Programació

10 de febrer: a les 12 hores, sessió infantil, `El Teatrillo de la Luna’ amb Ana Esclàpez (Elx). A les 19 hores, sessió adults, ‘Juglar x Juglar’ amb Matías Tárraga (Múrcia) i ‘Naixen déus’ amb Arnau Vilardebó (Catalunya).

17 de febrer: a les 12 hores sessió infantil, ‘Contes i cançons’ amb Valentí Piñot (València). A les 19 hores, sessió aduls, ‘Fiabe popolari d’amore’ interpretat per la italiana Fabiana Costa i ‘Les contes du Diable Bleu’ amb Bertrand N’Zoutani (Congo).

24 de febrer: a les 12 hores sessió infantil a la Llotja de l’Ajuntament amb l’obra ‘Tararí que te vi’ interpretada per la veneçolana Marisela Romero. A les 19 hores, sessió per a adults, ‘El menor espectáculo del mundo’ amb Emilio Bragat(Castella-Lleó) i a les 20´30 hores ‘El hilván de la memoria’ amb Maisa Marbán (Castella-Lleó).

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,490SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES