Víctor Cremades anuncia una nodrida agenda cultural per a gener

El regidor de Cultura, Víctor Cremades, ha establert per al primer mes de l’any una programació carregada d’activitats culturals com poden ser teatre, concerts, cinema, exposicions, tallers… que s’adrecen a xiquetes i adults. Aquest cap de setmana el teatre infantil ‘Animalíes’ i el cicle de teatre amateur que s’inicia amb el sainet ‘Dos-i-ficats’, així com l’exposició ‘Artistes Solidaris’, els tallers d’escultura i pintura, són algunes de les novetats que proposa Cremades per a gener

Teatre, concerts, cinema, exposicions, sarsuela, conta¬-contes, inscripció per als tallers de pintura a l’aire lliure –aquarel•la i acrílic- i d’iniciació a la escultura que es desenvoluparan en febrer- a més dels tallers relacionats amb el carnestoltes, de confecció de màscares, disfresses i maquillatge que tindran lloc en la ludoteca des del 14 de gener al 5 de febrer, són, entre d’altres, les activitats que ha proposat per als novelders i novelderes el regidor de Cultura, Víctor Cremades. Així, Cremades ha destacat actes com el teatre en valencià ‘Dos-i-ficats’, que és la primera obra amb què s’inicia el proper diumenge 13 de gener a les 19 hores en el Centre Cívic i Social el cicle de teatre amateur, i que “tracta de recuperar l’humor dels sainets en valencià”, ha comentat el regidor de Cultura, i al mateix temps ha anunciat per al 20 de gener a les 19 hores ‘La venganza de don Mendo’, la següent representació que s’emmarca en aquest cicle.

D’altra banda, Víctor Cremades ha fet referència a una exposició de pintura que no consta al díptic difós de l’agenda cultural. Es tracta de la mostra ‘Artistes Solidaris’, formada per un grup de pintors que pretenen traure un fons de la venda dels seus quadres per tal d’emprar-lo en ressorgir la memòria històrica del País Valencià soterrada als camps de concentració. En definitiva tracten de rescatar de l’oblit el record de “persones que només van tenir el delicte de pertànyer a un bàndol”, ha assenyalat el regidor de Cultura. Aquesta exposició s’inaugura el dimecres 16 de gener a les 20 hores en la Casa de la Cultura.

Programació Cultural de gener

Dissabte 12: a les 12 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Teatre infantil ‘Animalias’, oferit per Pàmpol Teatre.

Diumenge 13: a les 19 h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Cicle de Teatre Amateur: ‘Dos-i-ficats’ interpretat pels Saineters.

Dimecres 16: a les 20 h, a la Casa de la Cultura. Exposició de pintura: ‘Artistes Solidaris’.

Dijous 17: a les 18 h, a la Biblioteca Pública Municipal Enric Valor (Casa de la Cultura). Conta-contes, a càrrec de Conta 3.

Dissabte 19: a les 19´30h, al Centre Cultural ‘Gómez-Tortosa’. Concert de cambra, oferit per la Societat Musical Sta. Mª Magdalena.

Diumenge 20: a les 19h, a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Cicle de Teatre Amateur: ‘La venganza de don Mendo’ pel grup El Sprint de la Tortuga.

Els dies 23, 24 i 25 a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Fòrum Teatre. Teatre en anglés per a escolars. Horari escolar.

Dissabte 26: a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Cine: ‘Encantada’. Passes a les 16´30 i 18´30 h. A les 19 h, al Centre Cultural ‘Gómez-Tortosa’.Concert Líric, interpretat per la Penya Lírica Alacantina.

Diumenge 27: a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Cine: ‘Encantada’. Passes a les 16´30 i 18´30 h.

Dijous 31: a les 18 h, a l´Agència Municipal de Lectura (C/ Verge del Remei, cantonada amb C/. Mestre Segura). Conta-contes, a càrrec del grup ‘Ahoratecuento’.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES