El concert de Nadal delecta a un nombrós públic

L´Esglèsia de Sant Pere Apòstol ha estat l´escenari del concert de Nadal que ha oferit l´’Orquestra Ciutat de Novelda’ i el cor de cambra ‘Ars Nova’ el dimarts 25 de desembre. Els músics han inclós al seu repertori cançons com la ‘Gloria en RE major, RV 589’ de A. Vivaldi

Un nombrós públic ha acudit al concert de Nadal que l´’Orquestra Ciutat de Novelda’ i el cor de cambra ‘Ars Nova‘ han oferit a l´Esglèsia de Sant Pere Apòstol el dimarts 25 de desembre. Els assistents s´han quedat prendats de les veus i la qualitat musical de l´actuació, on Antoni Álvarez ha dirigit als sopranos, contralts, tenors, baixos, violins, violes, voloncels, contrabaix, orgue, oboè, trompeta, que composen l´orquestra.

El repertori ha donat començament amb ‘Gloria en RE major, RV 589’ de A. Vivaldi, peça formada per ‘Gloria in excelsis’, ‘Et in terra pax’, ‘Laudamus te’, ‘Gratias agimus tibi’, ‘Propter magnam gloriam tuam’, ‘domine Deus’, ‘Domine fili unigenite’, ‘Domine Deus, Agnus Dei’, ‘Qui tollis’, ‘Qui sedes’, Quoniam tu solus sanctus’, ‘Cum santo spiritu’, amb Reme Sirvent Gómez de soprà, Mayte Crespo Piqueres de contralt, i David Salar Beltrá a l´oboè.

A continuació, l´orquestra ha interpretat ‘El Messies, HWV 56‘ de G.F. Händel que abraça ‘Confort ye my people’ i ‘Ev´ry valley’, amb Josep Lluis Moreno Belda de tenor. I finalment, ‘Càntic de Jean Racine’ de G. Fauré, dirigida per Antoni Álvarez Membrives.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES