Torneig d´Escacs festes patronals d´Asp I torneig noctur

El Club Escacs va participar el Dissabte passat 14 d’Agost al Torneig de Festes Patronals d’Asp. Al torneig, el Club es va trobar representat per una bona quantitat d’alumnes de l’escola d’estiu 2010. Van ser un total de 8 alumnes els que van participar, juntament amb un adult membre del Club.

Va ser una jornada matinal on els alumnes van gaudir tots junts posant en pràctica els seus aprenentatges. El torneig va ser a 8 rondes, i a un ritme de joc de 5 minuts + 5 segons d’increment (5’ + 5’’).

Els resultats foren els següents:

Manuel David Amorós Pérez, es va quedar amb 5.5 punts 7é de la classificació general.

Francisco Carmona Ramírez, quart sub-18.

Manuel Sánchez Segura, primer sub-14.
Francisco Moreno Jiménez, quart sub-14.
Sergio Canicio Navarro, cinqué sub-14.

Beltrán Toledo Vicedo, segon sub-10.
Miguel Lucas Segura, quart sub-10.
Mario Ortega Vicedo, onzé sub-10.
Santiago Galiano Segura, setzé sub-10.

Destacar la gran actuació de Manuel Sánchez Segura, ja que encara que té 11 anys, va aconseguir fer-se amb la 1ª posició de la categoria sub-14, amb una puntuació de 5 punts.

Pel que fa a la resta d’alumnes, hem de destacar la seua gran esportivitat, l’interès de superació i la unió de grup que hi ha entre ells, que fa que dia a dia, des del Club Escacs Novelda estiguem agraïts de que els pares ens confien la possibilitat de formar als seus fills en els escacs.

Per últim, afegir que el Club Escacs va fer recorregut pel Fondó de les Neus, on vam gaudir de la pluja d’estrelles que va tindre lloc el dijous passat, 12 d’Agost. Amb uns quants taulers vam disputar de manera amistosa un torneig nocturn que va acabar amb la presència de llanternes per poder veure bé les peces, i una xocolatada amb fartons gràcies al grup d’astronomia CIDAM (Centre d’Investigació i divulgació astronòmica del Mediterrani).

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES