Futbol-Sala: Inversab i Panach s’acosten al lideratge pel partit aplaçat de Tenax

Ambdós equips competeixen per la segona plaça a la lliga del Centro Deportivo Cucuch, i es troben a tres punts del primer. Tenax-Construcciones Padilla encapçala la classificació i va aplaçar el seu partit del darrer cap de temana contra Estucados Espa-PAM. La propera jornada, el 22 i 23 de desembre, ja té tres encontres posposats d’inici

El líder de la classificació de futbol sala al Centro Deportivo Cucuch va ajornar el seu partit del darrer cap de semana. Tenax-Construcciones Padilla s’havia d’enfrontar al Estucados Espa-PAM, quart a la graella classificatòria. El seu guany de distància respecte del segon i el tercer es va interromprer i només els separen tres punts, fins que es jugue el partit posposat. Inversab, segon classificat, va véncer Estunovel-Tasca El Sitio (2-5) i Panach-El Ancla es va imposar Novel Dent-Riegos (2-6) .

La Candeleta, en el seu camí cap als llocs principals, va guanyar Indemecar (4-3) en un encontre molt ajustat fins el final. Carpintería Belto-Muebles Framaca també va véncer Axa-Crevinovel (4-2). Estucados Carrión es manté huité a la classificació després de la victòria davant Veta Natural Stone (4-1). Iguana-Iberian Marble es va sobreposar a Joyería Suiza (1-5) i Manzapsol-FM 95.8 guanyà un partit contra un equip superior en punts a la taula, Transportes Juan Luis Gómez (5-0). Per últim, Toramar-Eros CF va véncer Construcciones Francisco Simarro (2-7).

Tres partits s’han aplaçat abans què arribe la propera jornada, el pròxim cap de setmana: entre Veta Natural Stone i La Candeleta, Iguana-Iberian Marble i Novel Dent Riegos, i Panach-El Ancla i Carpintería Belto. Els encontres que sí es jugaran són:

Dissabte

Tenax – Manzapsol
Estucados Espa – Inversab
Transportes Juan Luis Gómez – Estucados Carrión
Indemecar – Joyería Suiza

Diumenge

Dulce Burguer-Pulimar – Construcciones Francisco Simarro
Toramar – Estunovel

*Horari previst dels partits a 17 de desembre

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES