XXIII Festival de Nadales

El 20 de desembre a les 15´30 hores l´església de Sant Pere Apóstol presenta el tradicional festival de nadales en el que participen l´Escolania del Col.legi Padre Dehon, el Col.legi S. José de Cluny, el Col.legi Oratori Festiu, el Col.legi Santa Mª Magdalena, el Col.legi Jesús Navarro, el Conservatori de Música ‘Mestre Gomis’, la Unió Msical ‘L´Artística’, la Societat Musical Sta. Mª Magdalena

La XXIII edició del Festival de Nadales tindrà lloc el 20 de desembre a les 15´30 hores a l´Església de Sant Pere Apóstol. L´Escolania del Col.legi Padre Dehon començarà l´acte amb les nadales amb la cançó popular valenciana ‘Pastorets i pastoretes’ i ‘Teatrico popular’ baix la direcció d´Alberto Alcaraz Burgada. A continuació, el Col.legi S. José de Cluny interpretarà ‘Tan tan’ i ‘Ande, ande, ande’ amb la directora Mª del Rosario Soria Navarro. Per la seua banda, els seus alumnes del Col.legi Oratori Festiu dirigits per Mayte Crespo Piqueres entonaran ‘Din, don, dan, es la Navidad’ i ‘Rin, rin’, mentre que el Col.legi Santa Mª Magdalena baix la direcció de Bienvenida Ibáñez Ibáñez cantarà una adaptació de ‘Sta. Claus’ que s´anomena ‘The king are comino to town’ i, amb la música de ‘La vida es bella’, la pròpia Bienvenida Ibáñez ha posat la lletra. L´últim col.legi en fer aparició és el Jesús Navarro, els alumnes del qual interpretaran la nadala popular de Banyeres i Muro d´Alcoi, ‘Done´m l´aguirlando’ i la cançó de J. Vives ‘Somos niños de la tierra’, dirigits pel mestre Juan Francisco Sellés Muñoz.

Seguidament, el Conservatori de Música ‘Mestre Gomis’ amb el director Antoni Álvarez Membrives interpretarà la nadala tradicional catalana ‘Tres reis d´Orient’, harmonitzada per F. Civil, i la tradicional nadala de Provença, ‘Marxa dels reis’, harmonitzada per Diego Ramon i Lluch. La Unió Musical ‘L´Artística’ baix la direcció de Sergio Litarte Martínez entonarà les nadales ‘Allà dalt de la muntanya’ i la melodia austríaca amb harmonització de Félix Zabala, ‘Nunca suenan las campanas’. La Societat Musical Sta. Mª Magdalena dirigida per Mª Jesús Pérez Navarro interpretarà la nadala popular de Castella ‘Ya viene la vieja’ i la popular valenciana ‘Camina Maria’.

Per finalitzar el XXIII Festival de Nadales, els cors interpretaran junts la nadala ‘El portal de Belén’ en versió antiga de Novelda.

D´altra banda, a les 20´30 hores l´Escolania del Padre Dehon oferirà una actuació a l´església del Sagrat Cor de Jesús (Pares Reparadors).

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES