Bàsquet: El CB Jorge Juan femení s’estrena amb victòria en el primer partit de lliga

El nou equip de bàsquet senior femení va començar el passat cap de setmana la lliga enfrontant-se al B.S. Alcoi Bàsquet «Viveros Tundra», aconseguint la primera victòria de la temporada amb un marcador total de 52 – 46

El senior femení és un equip format per antigues jugadores del club que s’han tornat a reunir amb gran il.lusió i esperança de poder fer les coses bé i, sobretot, amb ganes de divertir-se. Lorena Arenas, Ana Mira, Jessica, Ana Bernabeu, Damaris, Carmen, Mari Paz… són algunes de les xiques que formen aquest nou equip. A més, l’entrenador és José María, home de confiansa del club, que va abandonar l’equip junior per fer-se càrrec d’aquest nou grup.

El darrer cap de setmana, aquest equip es va estrenar amb victòria en el primer partit de lliga. El seu contrincant va ser el B.S. Alcoi Bàsquet “Viveros Tundra”, un equip a priori fàcil i que va donar més problemes dels esperats. El Jorge Juan va dominar el partit des de l’inici, doncs va estar per davant en el marcador durant tot l´enfrontament. El marcador final va ser de 52 – 46, un resultat prou més igualat del que s’esperava.

La mala notícia de la jornada va ser la lesió de Lorena Arenas que, fins que es va produir un esguell al turmell, estava sent la màxima anotadora del partit. La pròxima jornada l’equip noveldense disputarà el segon partit de lliga front al C.B. Ciutat d’Elx.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,490SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES