Eleccions a Consells Escolars

El proper 29 de novembre tindran lloc les eleccions a Consells Escolrs on tots els pares i mares d´alumnes del centre, o els seus tutors legals tindran la possibilitat, mitjançant el vot, d´elegir als representants que consideren que millor defendran els seus interessos i els dels seus fills i filles

Amb el propòsit d´eliminar el fracàs escolar, els pares i mares d´alumnes dels centres podran escollir el 29 de novembre els representants del Consell Escolar. Es tracta d´ajudar que la qualitat d´ensenyament que reben els fills siga cada vegada major, així com de coordinar els esforços educatius en la familia amb altres famílies i el propi centre per a aconseguir una educació el més equilibrada i integral posible. A més, s´ha de fomentar una escola pública de qualitat, plural, democràtica, oberta al seu entorn i la seua cultura, humanitzada i responsable, capaç d´educar persones que puguen viure plenament.

Els pares i mares d´alumnes han de recolzar el treball de la FAPA, que ha de vetlar, per exemple, pel respecte als drets i deures de pares i alumnes, al mateix temps que han de continuar el camí que ha d´acomplir el fi bàsic de l´educació: el ple desenvolupament de la personalitat dels fills i filles.

Els vots

Per tal de participar en aquesta empresa, els pares i mares o tutors legals tenen la possibilitat de votar de forma presencial el dia de les eleccions durant l´horari previst i en les urnes corresponents, amb el document que acredite la personalitat de l´elector, o bé mitjançant el vot no presencial, en un sobre tancat, introduir la papeleta de vot emplenada i tancada. Aquest sobre, juntament amb la fotocòpia del DNI, s´ha d´introduir en un altre sobre tancat i signat en la solapa. Es pot fer arribar en mà, a través d´un familiar o missager o per correu, tenint en compte que ha d´estar en poder de la mesa electoral abans de l´inici de l´escrutini.

Otras noticias de interés

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,774SeguidoresSeguir
3,890SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES