L’Ajuntament signa un conveni amb la Junta Central de Moros i Cristians

L’alcalde en funcions, Víctor Cremades, junt amb la regidora de Festes, Reme Boyer, han subscrit un contracte de col•laboració amb el president de la Junta Central, Toni Cantó, per tal de proporcionar una injecció econòmica a aquesta associació que acaba de tenir un gasto important després del Mig Any Fester. La subvenció està composada per 35.000 euros, suma que, en paraules de Cremades, “s’incrementarà en futurs exercicis”. Així mateix, Boyer ha fet referència a la forma indirecta de col•laboració per part de l’Ajuntament amb la festa, a través de “l’engalanament del poble o la subvenció per dur a terme el boato cristià i moro”

El Consistori ha signat un contracte de col•laboració amb la Junta Central de Moros i Cristians Santa Mª Magdalena per valor de 35.000 euros, els quals es fracciones en dos pagaments, el primer s’ha fet efectiu després de l’asignatura del conveni a través d’un xec amb 17.500 euros, mentre que l’altra meitat es facilitarà per a les festes. “En futurs exercicis s’incrementarà la quantitat”, ha comentat l’alcalde en funcions, Víctor Cremades, qui a més ha adduït a la importància de “realçar les festes que cada volta tenen un aspecte més turístic”.

Per la seua banda, el president de la Junta Central, Toni Cantó, ha expressat que “signar un conveni en esta època resulta molt important perquè d’aquesta manera podrem liquidar la partida del gasto que ens ha reportat el Mig Any Fester i posar-nos a treballar per a juliol”. La regidora de Festes, Reme Boyer, ha assenyalat que l’Ajuntament s’encarregarà de l’ornamentació del poble en les festes, com “la il•luminació, l’engalament dels carrers així com proporcionar una subvenció per al boato cristià i moro”, i en aquest sentit, Cantó ha afegit que “es tracta d’un benefici econòmic indirecte perquè tindrem menys gastos”.

El Casal Fester

El president de la Junta Central ha reivindicat la necessitat d’acabar el Casal Fester, un “edifici històric”, ja que si passen més de dos anys “les reformes que es deuen fer seran més costoses”. Cantó ha apuntat que hi ha alguna menció del Casal Fester “en les partides pressupostàries, però és insuficient”, i ha afegit que “la entitat Caja Mediterráneo també es mostra col•laboradora”, de manera que “esperem que es faça realitat”.

La signatura del conveni ha comptat amb la presència de l’alcalde en funcions, Víctor Cremades, la regidora de Festes, Reme Boyer, el president de la Junta Central, Toni Cantó, l’alcalde de les Festes de Moros i Cristians, Antonio Cantó, i la tresorera, Xelo López.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES