Una multitudinària concentració d’infants es disfressa per a Carnestoltes

La Glorieta ha rebut a tots els xiquets i xiquetes amb les seues disfresses per celebrar el dia de Carnestoltes, l’últim dimarts abans de l’inici de la Quaresma catòlica. Al municipi novelder aquest dia s’ha caracteritzat per la gran participació dels escolars acompanyats pels seus pares, la festa pels carrers i l’animació del grup ‘Cover-band’ que durant la cercavila ha fet gaudir a tots (MÉS FOTOS EN LA GALERIA D’IMATGES)

El dimarts 5 de febrer ha estat el dia de Carnestoltes que ha omplit els carrers de xiquets i xiquetes disfressats, sent l’atrezzo més difós el de princesa, Blancaneus, dimonis, bruixes, superherois. La multitudinària concentració s’ha produït al carrer Jaume II amb el punt de referència de la Casa de la Cultura, i a continuació la vessant de màscares s’ha encaminat pel carrer Verge dels Desamparats, ha recorregut Alcalde Manuel Alberola, Emilio Castelar, San Fernando i finalment s’ha adreçat a la Glorieta.

Els carres de Novleda han estat l’escenari de la festa on les disfresses han desfilat acompanyades pel grup d’animació ‘Cover-band’ i molts novelders han sigut testimonis de l’espectacle des de les rajoles. Una vegada a la Glorieta la festa ha estat a càrrec de l’orquestra ‘Fantastic-xou’, que ha acomiadat el Carnestoltes.

D’altra banda, adduir que durant la setmana prèvia a Carnestoltes és comú als col•legis que cada dia els escolars porten qualsevol element del seu vestuari canviat, com per exemple una sabata de cada classe, una perruca, un pantaló de pallasso… Per a berenar és típic de Carnestoltes menjar coca de mantega amb xocolata. En altre ordre de coses, afegir que un dels refranys de la parla del poble que fa referència a Carnestoltes, diu “Pel gener pel febrer Carnestoltes al carrer, si no vols Carnestoltes tanca les portes”.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

  1. Em diuen Fátima i vaig eixir de campanilla ahir en el carnestoltes de Novelda. Em vaig divertir molt, la xica que cantava era molt guapa i anava de blancanieves. Un petonet molt fort per ha tots i per ha la cantant i per has petufets. I Francisco ha escrit este correu.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,500SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES