Carnestoltes al carrer

El dimarts 5 de febrer a les 17 hores tindrà lloc en la Casa de la Cultura una concentració de disfresses que recorrerà els carrers del municipi fins a la Glorieta, acompanyat pel grup d’animació ‘Cover-band’. La festa continuarà en la Glorieta on l’orquestra ‘Fantastic-xou’ oferirà un concert. A les 19.30 hores, desde l’esglèsia de San Roc, eixirá la tradicional processó de les «40 hores». I el dissabte 9 de febrer, correfocs de carnestoltes

Carnestoltes obri les portes el dimarts 5 de febrer. A les 17 hores el punt de trobada de totes les disfresses és la Casa de la Cultura, on a continuació els xiquets i xiquetes podran recorre el carrer Jaume II, Verge dels Desamparats, Alcalde Manuel Alberola, Emilio Castelar, San Fernando i finalment la Glorieta, acompanyats pel grup d’animació ‘Cover-band’. Una vegada a la Glorieta la festa continua amb l’orquestra ‘Fantastic-xou’.

D’altra banda, el dissabte 9 de febrer a les 21 hores la colla ‘Dimonis correcagarneres’ durà a terme un correfocs de carnestoltes a través de la Plaça Vella, Jorge Juan, Mestre Segura, Sant Alfons, Glorieta, València, Alacant, Santa Inés i Glorieta.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,490SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES