Compromís per Novelda participa en la manifestació unitària per a reclamar un Finançament Just

Els regidors i militants de Compromís per Novelda van assistir a la manifestació unitària que va tindre lloc el passat 18 de novembre a València, i que segons xifres dels organitzadors va reunir al voltant de 60.000 persones, per a exigir un nou model de finançament que possibilite als valencians tindre uns serveis públics dignes, acabar amb la insuficiència inversora dels últims anys i dedicar una quantitat de recursos ajustada al pes poblacional.

La manifestació va ser convocada pels sindicats COOPV i UGT-PV i els partits polítics Compromís, PSPV i Podem, als quals es van sumar centenars d’entitats, comitès d’empresa, persones a títol individual i la resta de partits polítics, a excepció del PP.

La portaveu de Compromís per Novelda, Sílvia Anna, assegurava que “necessitem un tracte just per al poble valencià que ens permeta desenvolupar les polítiques que necessitem. Serveis tan necessaris per a Novelda i la nostra comarca com un tren de rodalies Villena-Alacant o la construcció d’un tercer carril a l’A-31 serien possibles amb un finançament just”.

La coalició valencianista continuarà duent a terme accions en els pròxims mesos per a fer visible el “problema de l’infrafinançament valencià”, amb la recollida de signatures com la que van realitzar el passat 11 de novembre al mercat de Novelda.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES