Compromís per Novelda muestra su “vergüenza” por las palabras de Milagrosa Martínez

Han enviado nota de prensa en la que critican duramente las palabras que Milagrosa Martínez, alcaldesa de Novelda, dijo ante los micrófonos de Canal 9 sobre su imputación con el caso Gürtel. Para Compromís es “vergonzoso” y le animan a “mantener la boca cerrada”. (Nota de prensa íntegra)

"Pertenezco a mi partido y yo votaré lo que diga mi partido."

Compromís per Novelda lamenta profundament les patètiques declaracions que va realitzar ahir Milagrosa Martínez, diputada, alcaldessa de Novelda i imputada en la trama Gürtel, replegats pels micròfons de Canal 9 i emesos al llarg del dia en els diferents noticiaris de la cadena autonòmica dels valencians.

En una situació tan excepcional com era el debat d'extinció de RTVV (mesura gratuïta impulsada pel PP amb interessos espuris ben llunyans de l'interés general dels valencians), Compromís per Novelda vol expressar que si tot el que tenia a dir Milagrosa Martínez sobre este tema era això, millor hauria sigut haver-se quedat callada.

De tots és coneguda la fèrria disciplina del PP, però ens fa vergonya que un membre electe del Parlament, és a dir, un representant del poble valencià, declare explícitament que, abans de procurar el bé dels seus conciutadans, serà obedient i acrítica amb qualsevol plantejament del seu partit, per molt desficaciat que siga (i tancar Canal 9 ho és).

Davant de tan gran incomprensió del que és la tasca política, i atés que alguns no conjugaran mai el verb dimitir perquè han banalitzat la vergonya, des de Compromís per Novelda gosem aconsellar a la nostra alcaldessa que considere l'opció de mantindre la boca tancada mentre no l'obliguen a parlar. Així, almenys, els novelders no haurem de passar la vergonya aliena que ens van produir ahir les seues paraules.

Otras noticias de interés

4 COMENTARIOS

  1. pero estos de donde salen – yo no los veo por ningún acto de los que se hacen en el pueblo – tampoco les pongo cara – según me han dicho, alguno de ellos son hijos de los históricos del partido. No vale con escribir de vez en cuando algún artículo, hay que ir a los actos de toda índole y participar activamente en la vida de Novelda

  2. Le animan a «Mantener la boca cerrada». Se puede ser más antidemocraticos? Seguramente a estos de Compromis les gustaría más un régimen tipo Cuba donde no se protege la libertqd d3 exoresion. Daus miedo

  3. ¿Libertad de expresión dices? Aquella libertad de expresión y de información que son derechos fundamentales y que el gobierno valenciano quiere eliminar con el cierre de RTVV. Es un golpe de Estado lo que se está haciendo ahora. Os señalan la luna y miráis el dedo que la señala.

  4. En la democràcia que nosaltres volem, els partits funcionen amb democràcia interna i no a «ditades», els representants del poble prenen decisions en funció del benestar del poble que representen i no únicament del que mana el seu partit, els Ajuntaments debaten les mocions que presenta l’oposició sobre assumptes que preocupen a la ciutadania i l’Alcaldessa pot dir el que vulga, d’igual manera que nosaltres podem criticar-la i sentir vergonya de tenir una alcaldessa imputada, embargada i sense criteri propi, que es limita a votar el que li diuen

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES