La manifestació a Alacant pel tancament del repetidor de TV3 compta amb la participació del regidor Víctor Cremades

El dissabte 19 de gener a les 18 hores es van reunir a Alacant unes 500 persones segons fonts de la Policia Nacional i prop de 2000, segons els propis manifestants que van assistir a la concentració de rebuig al tancament del repetidor de TV3 a la Carrasqueta, dut a terme pel Govern de Camps el diumenge 9 de desembre en nocturnitat, i que com a conseqüència s’han cessat las emissions de la televisió pública catalana a la major part del País Valencià. Durant l’acte, organitzat per Acció Cultural del País Valencià, entre consignes i pancartes s’ha reivindicat el dret a la llibertat d’expressió així com s’han esgrimit dures crítiques contra la Generalitat Valenciana i la exigència de retornar les emissions. El regidor novelder de Compromís, Víctor Cremades, s’ha sumat a aquesta manifestació que defensa la llibertat d’expressió

La Plaça de l’Ajuntament d’Alacant el dissabte 19 de gener a les 18 hores ha estat l’escenari on a partir de 500 persones –segons la Policia Nacional- fins a 2000 persones –segons els propis participants- han reivindicat “la llibertat d’expressió” que ha estat vulnerada, segons els manifestants, “pel tancament del repetidor de la senyal de TV3 a la Carrasqueta”, actuació del Consell duta a terme el 9 de desembre en nocturnitat i que impedix veure a la majoria de municipis del País Valencià –excepte a Castelló on el jutjat contenciós administratiu ha denegat el permís a la Generalitat i ho ha deixat en mans del Tribunal Suprem-, la televisió pública catalana.

Les reivindicacions a través de consignes i pancartes, ‘Volem TV3 per la llibertat d’expressió’, han mostrat el seu rebuig a aquest “atac a la democràcia” que tracta “d’extingir una llengua i una cultura”, ha apuntat Acció Cultural del País Valencià, els convocants d’aquesta manifestació que ha comptat amb la presència d’altres col•lectius de la província, i entre els participants es trobava el regidor novelder de Compromís, Víctor Cremades, aixó com el Bloc Jove de Novelda.

ACPV, després de la lectura del manifest va anunciar que el proper 25 d’abril, que cada any commemora a València la Batalla d’Almansa de 1707 on els valencians van perdre els seus furs a mans de Felip V, i que l’any passat va reunir al seu 300 aniversari prop de 70.000 persones, es celebrarà a Alacant. A continuació els manifestants s’han encaminat a la Plaça de la Muntanyeta per protestar davant la Subdelegació del Govern pel tancament de les emissions de TV3.

Otras noticias de interés

5 COMENTARIOS

  1. Estimado Amigo,

    TODOS SOMOS ESPAÑOLES Y TENEMOS EL DERECHO DE VER CUALQUIER TELEVISIÓN DEL ESTADO

  2. Pues me parece muy mal que ustedes defiendan a una cadena de televisión que sólo pretende adoctrinar con el fin de crear los ilusorios PAISOS CATALANS. De dicho adoctrinamiento sólo se verán beneficiados los de la provincia de Barcelona que quiere convertirse en la sede de los PAISOS CATALANS.

    Si ustedes no saben luchar por defender lo que es suyo: por su comunidad, por su lengua (valenciano), por su propia cultura…. si están tan faltos de personalidad que han de asumir como propias las opiniones y la cultura que defiende el Sr. Carod Rovira, se convierten en los subditos de este gran imperio de CATALUÑA. Y al igual pasa por aquí (en Barcelona y desde donde les escribo) se han convertido ustedes en una pandilla de memo.

    Desde Barcellona. Saludos de alguien que veranea en Novelda.

  3. Victor para qué quiere ver TV3, para oir hablar mal de España, para oir a sus amigos decir «La puta España», por favor, seamos mas serios.

  4. Victor, me gustaría saber si de la misma forma iría a una manifestación para pedir que se vea Canal 9 en Cataluña, incluso pedir que se pueda hablar libremente Castellano en Barcelona en algunos lugares, sin ser insultado.

  5. si a la TV3, soy de Novelda, vivo en Valencia y os puedo decir que son muchos los valencianos que ven la televisión catalana, no porque apoyen o dejen de apoyar su ideologia sino porque pueden ver una programacion en la lengua catalana.(que en Valencia el Catalan se entiende).He de decir que en cataluña si se ve el Canal 9 internacional. Es una pena que en Novelda no se pueda ver pues ante todo esta la libertad de elección.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES