Compromís per Novelda aposta pel consens per a superar la crisi del COVID19

Comunicado oficial de Compromís per Novelda

En el Plenari del passat dimarts els ciutadans i ciutadanes de Novelda a banda de poder assistir al primer Plenari telemàtic de la història, van poder apreciar una voluntat de part de tots els grups municipals d’arribar a acords i de posar l’interès dels nostres veïns i veïnes per damunt dels legítims interessos dels partits. La situació creada per la pandèmia és gravíssima i les seues conseqüències també ho seran. L’Ajuntament ha d’estar a l’altura de les circumstàncies, tots els grups municipals hem d’estar a l’altura i pensar sols en les persones del nostre municipi i en tots els sectors econòmics del poble.

         No estem en campanya electoral. Compromís almenys no està en campanya electoral. Lamentem profundament el que està passant en altres institucions i organismes on, per exemple, lamentables resulten les actuacions d’alguns líders al Congrés de Diputats i Diputades de Madrid o a les Corts Valencianes que demostren més interès per canviar un Govern que per ajudar a les persones.

         Creiem necessari dir que eixa no és la situació actual entre els Grups Municipals de Novelda i ens alegrem d’això i confiem que així continue en el futur i creiem, igualment necessari, explicar en quin moment ens trobem en l’adopció de mesures eficaces per a pal·liar, en la mesura del possible, les conseqüències de la pandèmia.

         Tots els grups municipals hem fet arribar a l’Equip de Govern les nostres propostes concretes. Compromís, evidentment, ha fet les seues pensant sempre que siguen útils per a les persones i assumibles per l’Ajuntament. Després d’un procés de negociació s’arribarà a un consens entre tots els partits, esperem, sobre les mesures a aplicar.

         La situació és tan greu que ens hem d’esforçar en fer les coses bé, guardant les formes i la cortesia entre els distints grups municipals. Ni estem en campanya electoral ni es tracta de cap carrera. Evidentment informarem, arribat el moment, de les nostres propostes que puguen quedar fora del consens però, en estos moments, la nostra preocupació és que dit consens arreplegue el màxim de propostes de tots els partits que resulten útils per als nostres veïns i veïnes.

         És per això què lamentem que alguns partits s’hagen llançat al “ser els primers en» mentre estem immersos en un procés de negociació. De la mateixa manera lamentem la roda de premsa de l’Equip de Govern per parlar de com quedarà la situació i les ajudes per a les terrasses dels bars on no es fa referència a la resta de partits. Situació feliçment corregida per una nota de premsa posterior i per les paraules del portaveu de l’Equip de Govern en el Plenari.

         Ni “ser els primers en” ni “apuntar-se el tanto”. Entre totes i tots hem de fer tot el possible per a posar en marxa tot un seguit de mesures que unides a les de les administracions estatal i autonòmica servisquen per a minimitzar les conseqüències negatives que esta pandèmia ocasionarà a persones i sectors econòmics del nostre poble.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES