Silvia Anna Tomás: «Hem vingut a treballar estiguem on estiguem»

La regidora de Compromís Per Novelda torna a presentar-se com a candidata per a les pròximes eleccions municipals

Compromís s’ha reunit aquest matí de dissabte davant del local Druni per a acostar el seu partit a la ciudadania de cara a les eleccions municipals de 2023. A més Joan Baldoví, diputat de Compromís en el Congrés, ha acudit a la trobada per a mostrar el seu suport polític a la candidata de Novelda.

A més, el diputat valencià també es presenta com a candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana. <<El treball de Baldoví es un clar exemple de que en Compromís hem fet sempre allò que hem dit que anavem a fer quan estiguerem en les institucions, que es treballar per el benestar de les persones y posar-les per davant>>, ha explicat Silvia Tomás.

La candidata Silvia Tomás ha mostrat el suport al seu company de partit: <<Hui estic molt contenta de que Baldoví estiga açí el dia que anuncie que hem torne a presentar com a canditada de Compromís Per Novelda>>.

Pel que respecta a Compromís Per Novelda i els seus ciutadans el partit ha anunciat que les portes de la seua seu estan obertes com sempre per a totes aquelles persones que vulguen aportar, no només a la militància, sino a treballar en el programa.

Quant al treball que pensa realitzar el partit, afirmen que estarà marcat pels acords amb el Partit Socialista, als quals els mantindran <<vigilats>> perquè complisquen tot el que s’estableix.

<<Vigilarem les medides acordades per al manteniment dels parcs i la dotació de part de la partida municipal per al foment del empleo>>, ha afirmat la portaveu de Compromís Per Novelda.

Des del punt de vista de Tomás, les majories absolutes no són bones i, per això, presumeix dels assoliments del seu partit en el Govern del Botànic: <<La presència de Compromís en el Govern del Botànic ha permés portar a Novelda tants projectes, tants diners com mai>>.

Joan Baldoví és un antic mestre del Col·legi Sánchez Albornoz per la qual cosa reconeix que <<Novelda sempre ha format part de la seua trajectòria vital y política>>. Així mateix, va afegir que <<Compromís es absolutament necessari en totes les instituciones bé siga al estat on està ell i, per això, s’han aprovat eixos 51 milions més del Pressupostos Generals del Estat dedicats al territori d’Alacant per a carreteres e infraestuctures ferroviàries.

El diputat Joan Baldoví va aportar al seu discurs: <<Compromís es la garantia de que els problemes de Novelda, els problemes del valencians, arriben també al Congrés dels Diputats>>.

Tots dos ha recalcat que volem mantindre un govern de progrés per als valencians i afirmen ser un exemple en tot l’Estat de bon govern de polítiques avançades, modernes i socials que beneficien a la majoria.

Galería de fotos

Vídeo

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES